Keittiön uus ilme

 Viikko ennen jouluaattoa viime joulun aikoihin herra Yrittäjä ilmotti keskelä yötä, että keittiön sokkelin alta tullee vettä siittä tiskialthaan kohilta. Mie raotin silmää ja totesin, että ei voi olla totta, tämäki vielä. Sanotaanko näin, että silloin se ei ollu ko keittiö (eikä niin justiinsa), ko vastapainona oli terveydelliset asiat, joita oli selvitelty jo tovi. Niinpä ilmotus vakuutusyhtihöön, kosteustarkastus ja päätös, että murehithaan sitä sitte loppiaisen jälkheen.

Heti seuraavana arkena loppiaisen jälkheen alotethiinki sitte remontti. Lattian alle oli päässy vuotoputkesta vettä ja niinpä lattia oli revittävä auki kokohnaan. Siinä sitte hunteerasimma, että nyt olis hyä hetki siirtää tiskiallas kokohnaan eri paikhaan ja samoin oviaukko. Meilä on ollu keittiö tosi erihlään olohuohneesta, mikä on harmittanu pitkin matkaa. Niinpä päätimä samala tehä muutokset tämän kosteusrempan yhteyessä ja avata keittiö olohuohneesseen päin. Herra Yrittäjä lupautu myös maalaahmaan kaapit (mitä oliki suunniteltu jo... ööö... viis vuotta?) , ja tasot sekä allas haethiin uuet. Hetken aikaa mietittyämmä haima vielä uunin, mikron ja tiskikonheenki. Menneepä nyt olla hetken aikaa taas. 

Tässä siis lähtötilanne. Kaapit oli tosi hyvässä kunnossa, vaikka ne onki pappa laittanu Puustellilta muistaakseni -94. Täyspuuta kun ovat ja viilutettua vielä pinnoiltaan, niin emmä ees harkinnu vaihtoa uussiin.

Ja muutaman viikon uurastuksen jälkheen meilä näyttää tältä.


Ja vielä ihan viime viikola löyty sopeva verhokangaski :)Sanotaanko vaikka näin, että nyt keittiö on meän näkönen keittiö <3

- Piituski -


Kommentit

  1. Hieno ja ihanasti fiftari henkeen tehty <3 Lattia kiinnostaa, onko mitä materiaalia ja paljonko maksoi? Haaveilen 40m2 liiketilaan samanlaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lattia on ihan vaan muovimattoa. Hinnaksi tuli jotain 25€/m2.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit