Vuen sukat -pläjhäys

Vuosi on vilahtanu edellisestä päivityksestä. Facebookissa seuraavat on saahneet ajankohtasia kuvia jatkuvasti, mutta täälä blogin puolela molen ollu rohki laiska päivittähmään. Joten vastasuuen varale: jos olet naamakirjassa etkä vielä seuraa Puikoissa Piituski, korjaa asia välittömästi :)

Mutta kyllä mie yritän nyt taas aktivoitua tääläki.

Aattelin nyt kuitenki koota muutahmaan päivitykseen vuen käsityöt. Alotamma villasukista. Minhuun iski kauhea kirjoneuletauti jo pari vuotta aikaa eikä se nyt ota laantuakseen. Viime kevhäänä tehin paljo lapasia, mutta nyt on ollu enemmän semmonen villasukkapainotteinen vuosi. Joten katomapa, mitä molen saanu aikhaan.

Jonsukat Vilma- langasta. 
Valitettavasti lankavalinta oli virhe. Lanka nuuhaantu heti käytössä eikä vaikuta kestävän kovin kauon :( Kaksiosasena tehin sukat sen takia, että töissä on toisihnaan mukava pittää vain säärystimiä ko sisäkengissä pakkaa välilä varphaat hikoahmaan villasukissa.Mummole lyhytvartiset Jonsukat
Lankana aina varma 7 veljestä. Nämä meni äitienpäivälahjaksi.
Ystävänpäiväsukat by Niina Lahtinen
Lankana Nalle. Koko omhaan räpyhlään sopeva.
Nessukkaat

Kivat kotitossut omhaan jalkhaan sopivana. Ohje Facebookin Villasukka-ryhmästä (tai joku vastaava).
Muita ihania -blogin syyssukat

Näihin yhistin Nallea ja Vilmaa. Ei tullu hyät. Purin heti kuvan ottamisen jälkheen :(
Niina Lahtisen joulukalenterisukat 2016

Lankana 7 veljestä. Aivan superihanat.


Tehin myös toiset vähän pienemmäksi muokattuna tyttären jalkhaan. Näissäki lankaana 7 veljestä.Suomi100 -juhlavuosisukkia vastasyntyhneile.
Anelmaiset

Lankana 7 veljestä. Kivat tuli, mutta en usko tekeväni toisia. Mieluummin tykkään Jonsukista ja Niina Lahtisen malleista.
Jonsukat vol.2.

Nyt tehin vähä jämiä poies ja tuliki ihan kivan värikhäänt. Näissä lankana 7 veljestä. Ja taas kaksiosaset, ko se toimii mulle.
Vaikka tuntuu, että kauhean vähän sitä kerkiää vuessa tekheen käsitöitä, mutta kyllä sitä näköhjään jotaki on ehtiny :)

Seuraavassa sitte muita ko villasukkia. 

- Piituski -

Kommentit

Suositut tekstit