Muuta vuen aikana tehtyä

Ompeluinnostusta ei ole ollut mulla vuen aikana juuri ollenkhaan. En tiä miksi. Liekkö nuorison vaatimustaso on alkanu nousta jo niin korkealle, etten ennää koe sitä saavuttavani. Työ vie paljon aikaa ja voimia, jolloin en ennää löyä jaksamista alkaa tehä paljon keskittymistä vaativaa juttua vappaa-ajala. Neule on jotenki helpompi.

Nyt kessää kohti olen kuitenki aktivoitunu ompelunki sarala. Ko aurinko alko paistaa, tuli kauhea pantahimo. Sen tuloksena synty rusettipanta, josta tuli minun uus lemppari.Ruskamekon sain ommeltua jo talvela, mutta kuvata muistin vasta muutama viikko sitte. Kangas on hautunu syksylä olheista Oulun käsityömessuista lähtien.Pojale ja hänen samanikäselle serkule tehin samistelupaiat jouluna.Kläpile on tullu tehtyä lapasia talven mithaan. Kaikkia en ole muistanu ees kuvata. Tyär varsinki pittää ahkerasti :)

Jonttuut on viimeksi valmistuhneet. Näin toukokuun lopussa, erityisesti tänä vuona, on näile vieläki käyttöä. Nämä mennee ihan omhaan käythöön.Nyt iski jonku sortin laukkuvimma. Siittä kuuletta myöhemmin lissää.

- Piituski -
Kommentit

Suositut tekstit