Pääsiäisen viettoa ja vielä parit lapaset

Halusin muistaa myös työkaveria niinkö muistin muitaki läheisiä ystäviäni ystävänpäivänä lapasin. Ystävänpäiväksi en ehtinyt, mutta hiihtoloman jälkhin oli valmista. Kaveri antoi vapaat kädet värien ja mallin suhteen, joten syntyi sitte kaks paria lapasia. Ensin tehin nuo mustavalkoset punasilla syämmillä. Niistä tuli aika napakat jopa minun piehneen kätheen. Siihen samhaan syssyyn tuli vastaan vielä kirjoneulemalli nimeltä Dither. Dither on enemmän käytetty sukissa, mutta mie sovelsin lapassiin. Näistä tuli vähä reilummat. Niinpä annoin työkaverin näistä kahesta parista valita. Hän otti sitte kuitenki nuo syänlapaset, mikä oli kiva, koska ne syämet oliki hälle tarkotettu ja tehty <3Molemmissa lankana 7 veljestä ja puikot 3,5.

Sitte siihen pääsiäisseen: Sain mitä ihanimman yllätyspussin oppihlaalta ennen pääsiäisen viethoon lähtöä! En ollu uskoa silmiäni, että oliki tämä tyttö osannu valita opele miehleisen kankhaan :) Sitte hän oli vielä itte ommellu pykäpistoila tosi hienosti reunan. Että mie tykkäsin! Enkä sisältöäkhään pitäny yhtään pahana ;) Ja mikä parasta; tuo pussukka on just sopiva minun iPad Minile, joten käyttöön tulee :) :) :)


Pitkäperjantai oli nimensä mukaan pitkä ja harmaa, mutta tänhään on ollu upea keli! Suksia kävin ulkoiluttamassa ja naamaa näyttämässä auringolle. Tässäpä yks kuvatus lavun varresta.


Hyvvää pääsiäistä!

- Piituski -Kommentit

  1. Hei pitästä aikaa blogissasi. Ihastuin noihin sydänlapasiin. Onko sulla niihin kaaviota ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyi:) https://palmikoita.vuodatus.net/sivut/heart-mittens

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit