Näin se aina käy...

Ko uus lukuvuosi alkaa, blogin päivitystahti hiljenee. Tämä on joka syksy sama homma, vaikka kuinka ittelensä vannoo, että tahti pyssyy samana. Mutta aikaa vain ei ole. Tai on, mutta se mennee työjuttuihin tai sitte johonki isomphaan työhön, joka ottaa aikaa valmistuakseen. Nytki viimisen kuukauen aikana se on menny just näin. Ensinnäki syyskuun puolivälhiin asti luin viimisseen psykologian tenthiin, joka meni LÄPI! Eli nyt on aineopinnot purkissa. Ainaki vähäksi aikaa on taas opiskelut opiskeltu :)
Tentin jälkhiin olen keskittyny uusien toiminnallisten opetustapojen innovointhiin, mihin on liittyny taas pieniä ompeluhommia (liittyen luokan sisustukseen). Niistä lissää myöhemmin.

Vaateompelupuolela parit pitkikset olen ens häthään kuopukselle surhauttanu, ko alko vilu pistehleen, mutta niistä en kyllä ees kuvvaa näpänny. Eipä niissä ole sinählään mithään kattomista, jos ei tykkää erityisen paljo raketeista kalsareissa.

Ittele tehin kans Nykki-leggarit, mutta niitäkhään en alkanu kuvvaahmaan, ko päälä kuvasta ei olis tullu mikhään imarteleva, eikä ne laattialle levitettynä näytä milthään. Joten kattokaa edellisen postauksen kuva Nykki -leggareista ja kuvitelkaa ne 20 senttiä pitemmälle, niin siinä on sitte kuva minun leggareista.

Eilen leikoin kankhaita ja piirsimpä uusia kaavojaki pitkästä aikaa. Tarkotuksena oli tehä muutama huppari kuopukselle ja housuja. Mutta kuinkas kävikhään. Minun Eva-saumuri sano yllättäen ensimmäisten huppujen jälkhin sopimuksen irti. Hyvin nopeasti oli selvää, että Eva tarttee työterveyslääkäriä ja kipeästi. Liekkö sekhään auttaa. Niinpä totesin, että ehkä Eva on jo eläkheensä ansainnu, ja tilasin uuen Singerin. Sitä ootellessa nyt sitte. Ehkä toimitan Evan kuitenki tarkastettavaksi. Jos siittä vielä tulis toimiva varaosila, niin saapiipa sitte kahen väriset langat konheissiin, eikä tartte jatkuvasti vaihtaa lankoja, jos on kaks toimivaa konetta.

Mutta sitte joku kuvaki, ko ruokaa häätyy aina kuvata :) Tehimä Onskun kans pannurieskaa yhtenä iltana, ko oli leipäkaupassa unehtunu käyä.


Oli muuten helppo, nopea ja hyä! Ohje löyty Kotikokki.netistä hakusanala pannurieska. Soppii sinunki pruuvata.

Nyt lähen takasi neuletyön parhiin, kutohmaan niinkö meilä sanothaan. Työ on pieni, mutta aikaa vievä. Toivottavasti piakkoin saan sen valhmiiksi ja sitte vain ootelhaan käyttäjää saapuvaksi <3

Kauhniita syyspäiviä toivotellen

- Piituski -

Kommentit

Suositut tekstit