Hupparihulluus, osa I

Aiemmin skriivasin huppareista, jokka tehin kuopuksele synttärilahjaksi. Soli rohki mukava kaava ja hyvin istu pojale pääle, joten mullahan iski hupparihulluus.  

Synty pyssihuppari Noshin neuloksesta koossa 110 cm samala kaavala ko eelliset (Ottobre 4/2013). Tehin pitkät resorit, että on kasvunvarraa. Nyt vielä ne voipii kääntää.
Toinen huppari samala kaavala ja samassa koossa synty tästä urheiluautokankhaasta, joka on muistaakseni Trikookankhaasta tilattu. Ihan takkuusseen en kyllä mene... Keltanen on joku jämäpala jostaki. Resori taitaa olla Metsolasta.

Leikkasin innokhaasti kankhaan ja vasta ko olin ompelemassa sivusaumoja, huomasin 10cm x 10 cm värivirhheen (siis väri oli ihan levinny ja kaonnu, aivanko olis kloriittia roiskastu rohki iso läiskä!). Siinä saatto päästä muutama ei-niin-fiini-sana. Kunnes sitte hokasin, että hupussa olevaa rikoota on vielä, kuten myös tuota autokangasta. Niimpä leikkasin kulmasta palan värivirhheellistä poies, laitoin tehosteraian keltasesta ja leikkasin alakulhmaan uuen, virheettömän palan. Sunkhaan tuo nyt ole paha. Mie en suittanu alkaa purkhaan hioja ja olkasaumoja pois :/Sitte vielä peruspipo, ko Ronskun t-paiasta jäi palanen. Sai kuopuski crosseja :) Kaava on leikattu itte eellisen, jo vähä kulahtahneen pipon mukhaan.- Piituski -

Kommentit

Suositut tekstit