Soffainspis

Herra Yrittäjä kulutti oman haljasnahkasohvansa puhki jo pari vuotta sitte, mutta siinä son minun silmää ollu häirittemässä edehleen olohuohneessa, ko semmosta meile sopevaa kulmasohvaa ei ole vielä tullu vasthaan (kovin aktiivista etsintä ei toki ole ollu). Toissaalta minun valkonen nahkasohva on vielä hyväkuntonen, niin ei huvittas ostaa kulmasohvaa, ko silloin minun sohva pitäs laittaa pois. 

Nyt on tässä sääjetty lasten sänkyjä uusiksi ja lopputulos oli se, että isäni nuoruuen aikanen puusänky jäi niin sanotusti yli. Koska se on valkonen, pyysin herra Yrittäjjää jättähmään sängyn olkkahriin ko se kanto sen yläkerrasta alas. Mulla tuli inspis. Mitä jos risasohva saiski lähteä ja vanhasta puusängystä tehtäs sille seuraaja?

Aattelin, että ei varhmaan mene ukole läpi, mutta lopputulos on kuin onkin tämä! Ei hullumpi vai mitä? :) Ja toimii kätevästi myös varapetinä alakerrassa. Velipoika testasi jo eikä ainakhaan äähneen moittinu (mielessä saatto mannailla kahta päällekkäistä vaahtomuovipatjaa...). Kuopukselekki laitethiin jo kaksmetrinen sänky, joten Hennan tekemä ihana vetskarein suljettava päiväpeitto ei ennää mene uutheen pathjaan. Mutta seki sai nyt uuen elämän tuossa sänkysohvassa selkänojana, koska mie en siittä hevilä luovu. Jotenki tuo sänky vain soppii niin hyvin ko on muutaki vanhaa olohuohneessa. Tykkään :)Onneksi välähtää mullaki aina silloin tällöin...

- Piituski -

Kommentit

  1. Ihana koti ja samat väritkin kuin meillä! Tuo sohva ja keltaiset lokki verhot kruunaa kaiken :) Eihän sulla ole kuvia myös Instagramissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Instasta löytyy @puikoissapiituski :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit