Hiekkalinnoja ja cruisailua


Vielä on kessää jäljelä, vaikka herra Yrittäjä onki jo alkanu hokehmaan, että päivät jo lyhenee. Se alkaa aina juhannukselta, joten sen on oppinu jo olheen kuulematta :)

Blogi on ollu hetken hiljanen, ko met olema ollu kovasti tien päälä. Viime viikola met saima iloksemma kuopuksen ja Onskun kans kurvata Hennale käyhmään (Ronskua ei kiinnostanu lähteä meän akkojen höpinöitä kuuntehleen). Siinä Hennan tykönä meniki rattosasti kolme päivää. Sielä oli uus iso hiekkalaatikko, niin siinä sai tehtyä vaikka minkälaista linnaa ja tunnelia. Tässä yks versio, joka saathiin aikhaan.Oulusta palattuamma saathiin alkaa laittehleen yhistelmä edustuskunthoon samala ko nautima minun veljen ja veljenpojan vierailusta. 
Lauantaina kurvasimma Classic Motormeetiin Haaparanthaan. Se ei pettänyt taaskaan ja autoja oli silmän kantamattohmiin. Mieletön määrä kuvia löytyy täältä päivämäärillä 10.-11.7.2015. Kylmä oli, mutta onneksi tilasin kevhäälä Miss Windy Shopista tuon ajanmukasen villaneuletakin, niin ei haitannu. Olis tuomosen tehny ittekki, mutta hinta oli alennuksessa niin edullinen, että en kerta kaikkihaan kehannu alkaa itte väkerthään.

Uuet silmiklasit tulit just aiemmin viikola ja nuo on vain niin minun tyyliset, että on hymy herkässä :)Haaparannasta kottiuvuthiin la-su välisenä yönä ja sunnuntaiaamuna olthiin taas edustuskunnossa Pellon jokkiskisoissa Kittisvaaraan radalla, johon meät pyyethiin. Mukana oli muutama muuki klassikkoauto ja vetasthiin pari kierrosta kenttää ympäri ennen ajojen alkua. 

Kuvassa kuopus edustavana :)


Saa nähä mitä kruisailuja vielä tälle kesäle kehitelhään lissää. Miehän viihtysin pallomekossa vaikka joka päivä :)

- Piituski -Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit