Kesäkuun alku ja aivot narikassa

Niin se käänty kesäkuule ja open aivot jouti narikhaan. Sielä ne on nyt notkunu kaikessa rauhassa ja päätavotheena on ollu vain pittää koti pystössä.

Mikäs soli lukuvuosi päättää tämmösten lahjojen myötä. Olen sanaton :OTehin yks päivä kläpile Ruottin hamppareita ja vähä vihlas ittelä, ko en voi sitä sämpylää syyä. Sitte tuli joku hämärä muistikuva, että joku oli tehny bataatista ittele hamppahriin sämpylän korvikheen. Ei auttanu ko kaupan kautta ja bataattisiivut uuhniin. 45 min ja net olit kypsät. Vähä net jäit pieniksi verrattuna tuohon pihvin kokhoon, mutta ajoit asiansa :)


Sitte tekstiilipuolta: Keräsin luokasta viimisenä päivänä oppihlaitten avustuksela kaikki net minun ompelemat tyynyjen päälliset ja pyöhräytin konheessa heti päättäjäispäivänä. Nyt on nekki valhmiina syksyä varten ja tyynyt tuuletettu. Piti ihan kuva näpätä päällisistä narula ko oli niin herkulliset värit <3


Ja lissää pyykkiasiaa... ko siittähän net on meikäläisen päivät ruuanlaiton ohessa koostunu viimisen viikon :D Metsohlaan on tullu näitä ihania retrokoreja myynthiin. Kethään ei varhmaan yllätä, että mie tilasin keltasen... Ei kyllä käy kieltäminen, etteikö olis ihana tämmöstä koria kantaa pihalta sisäle puhtaat mustavalkoset pyykit kyytissä!


Jos totta puhuthaan, on täälä neulottukki. Ihan loppusuorala menhään, joten ihan kohta saatta maistiaisia :) Vaatii vain pienen pingottamisen ennää....

- Piituski -Kommentit

Suositut tekstit