Pehmosta ja lämpöstä kesäiltoihin

Jokos on vapusta selvitty? Täälä olhaan. Vappu meni soijamaito & salaatti & savulohi -linjala, joten ei tarvinu potea päänsärkyä eikä ees ähkyä. Vissiin son vanhuus tullu ko haluaa nuita kumpaaki vältellä... Munkit paistoin jo keskiviikkona (en ehtiny kuvata ennenkö lautanen oli jo ihan rääpityn näkönen) eikä tarvinu tällä kertaakhaan turvautua VPK:n aphuun. Ei net enhään tullu ees kytiksele tuohon parkkipaikale niinkö viime vuona. Vissiin net totesit, että kyllä rouva jo handlaa homman... Vähän teki ittelä tiukkaa olla syömättä munkkeja, ko en (tarkotuksela) tehny gluteenittomia. Reilu viikko on menny lentsussa ja liikkuminen jääny vähile, joten tämä oli roppaa aatellen kaikin puolin parempi näin.

Syömisen ja leipomisen lisäksi tuli viimeisteltyä taas yks neule. Olen tässä kevhään mithaan pyrkiny suunnittehleen käsityöni niin, että onnistuisin vähentähmään lankavarastoja. Lankana tässä on viis vuotta sitte alennusmyynnistä ostetut Rose Mohairit, joista halusin totteuttaa kesäiltoihin passaavan kevyen neuhleen. Hintaa tälle neuhleele tuli 8 euroa.

Tämä oli tämmönen äärettömän yksinkertanen versio, jota sai tehä "aivot narikhaan" -meiningillä. Eli neule eteni, vaikka keskittyminen oli milloin jääkiekossa, milloin kuopuksessa ja milloin jossaki lääkärisarjassa :)

Ohje on reiphaasti mukkailtu (mm. A-linjasuuen tuovat kavennukset lisätty omasta päästä) Modan 2/2008 ohjeesta 40. 
Koko S ja neule on ainaoikein-neuletta kauttaalthaan. Tein hiansuihin asti etu- ja takakappahleet yhtenäisenä kappahleena.
En halunnu tähän nappeja, jotta tätä voipii pittää erilaisten puseroitten kans, joko alla olevan kuvan mukasesti tai vaihtoehtosesti ihan ylhäältä hakaneulala kiini, tai (kuten yllä) ihan vain auki. Toimii tosi hyvin näin.


Kokonaisuutena tästä tuli just se mitä halusinki: 
- reilu, mutta nätin mallinen 
- istuva, mutta mukavasti venyvä ja vanuva
- lämpönen, mutta mukavan kevyt
- monela tappaa piettävä

Ja taas on lankalaatikko vähä tyhjempi :)

Aurinkoista toukokuun alkua (ennää kuukausi kesälomhaan :D) !

- Piituski -

Kommentit

  1. Ihana! Jotain tuon tyyppistä olen itsekin miettinyt lankavarastontyhjennysprojektina, seiskaveikasta kylläkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit