Pääsiäistä ja kevhään värejä

Meän pääsiäinen mennee kläpitten ehoila. Koulusta ja kerhoista tullee joka vuosi uppeita koristeita, joile sitte katothaan yhessä paikat hyvissä ajoin. Lisäksi tietekki kylvethään pääsiäisruohot ja käyhään virpomassa asianmukasesti pukkeutunheina. Tänä vuona virvothiin jo palmusunnuntaina. Ylheensä täälä meiläpäin virvothaan vasta lankalauantaina.


Mie kävin yks päivä pitkästä aikaa Seita Shopissa. Sielä on ollu nyt turistiryysis, niin sinne ei ole meinannu sekhaan sopia. Pikasesti mie nytki vain pyörähin, mutta tarttu sieltä siltikki matkaan tuo printtitaulu, joka näkkyy ylhäälä vasemmala. Se kuvvaa niin hyvin meitä :) Samassa kuvassa näkkyy myös kaksosten tekemät pääsiäiskukot ja alhaala vasemmala kuopuksen tekemiä pääsiäisaskarteluja. Ja näkkyy olevan yks pääsiäispupuki eksyhneen tuone oikehaan yläkulhmaan ;)

Kevhään kunniaksi päivitin värinki hiuksiin. Tarkotus oli tulla juuhreen pehmeä ruskea ja oranssit latvat, mutta jostaki syystä mulla ottaa värit paljo tummempina. Mutta ei siinä käyny kuinkhaan, tykkään tästä tummemmasta versiostaki tosi paljo.Varsinaisesti meän pääsiäisen pyhät kulu reissun päälä. Siittä tulossa seuraavaksi...

- Piituski -

Kommentit

Suositut tekstit