American car show 2015

Pääsiäisen pyhien aikhaan vain 1/5 kläpeistä oli määrä olla kotona, joten herra Yrittäjä alko porisseen jo viikkoa kahta aiemmin, että solis Helsingissä se American car showki... No sunkhaan siinä mithään. Pyssi pakathiin ja nappasi se kärhöön Käkkylänki matkhaan. Ihan vain, että on sitte helpompi Helsingissä liikkua ;)


Niinpä met suuntasimma tällä meän pienelä ja näppärälä yhistelmälä kohti Helsinkiä herra Yrittäjän ja kuopuksen kans. Vähä matkala vastustiki parin remmin katkeamisen myötä, mutta oli kyllä hullun hyvvää tuuriaki, että pyhäpäivänä löyty uuet remmit ja matka jatku. Kiitos vain kaikile apujoukoile! Pitkäperjantai-iltana oli pyssi Järvenpäässä parkissa.

Lauantaina aamusta veethiin verhmeet niskaan, laskethiin Käkkylä kärrystä ja orientoiuthiin American car showhun lähtöön. Hieman haastetta toi huomata, ettei yhen yhtä peiliä tullu matkhaan (siis jos autojen sivupeilejä ei lasketa), mutta onneksi kännykässä on hyä etukamera, niin sai naaman ja pään joksheenki kunthoon.
Met saima kuopuksen kans kunnian istua takapenkilä ja ihmetellä liikennettä. Oli mukava seurata kuinka ihmiset hymyili auton nähdessään. Muutama nosti peukkuaki :)

Sitte muutama kuva paikan päältä:Ehoton helmi ja niin minun näkönen auto löytyy tästä alta ja oli vielä myytävänä!


Valitettavasti ei löytyny taskun pohjalta just nyt ihan nuin paljoa... Harmi ko en silloin tajunnu, että äitienpäivähän on ihan nurkan takana! (Kiitos Raisa huomautuksesta!)


Ehottomasti Messukeskuksen tyylikkäin auto löyty sitte kuitenki ulkoa Amerikanautojen parkista ;)

Jos ihan totta puhuthaan, American car show oli pettymys. Olin eka kertaa, mutta en lähe ihan lähivuosina uuesti. Ei sielä montaa erikoisempaa autoa ollu. Paljon hienompia taphauksia näkkee Haaparannassa Classic Motor Meetissä heinäkuussa.

Messukeskuksesta ko lähimä, ajoima seku keskustan kautta. Sieläki oli paljon hymmyileviä ihmisiä, joile kuopus vilkutteli.

Mutta sitte veti naaman vakavaksi... Jotaki näky horisontissa.. TUOLA!! JUNA MENNEE TIELÄ ÄITI JA ISI!!! 


Olihan se ihmeellistä. Raitiovaunu. Ko ei niitä täälä meiläpäin ole. Ja sitte ko tuli toinen ja vielä kolmaski. Vastakkainki net ajoit ja kuulema net "jutteli keskehnään niinkö Chuggingtonissaki". 

Oli kiva reissu. Ihmeen ressitönki. Lissää näitä.

- Piituski -Kommentit

Suositut tekstit