Köökin uus ilme

Punanen on kiva. Aikansa. Jossaki vaiheessa sitä hunteeraa, että josko kuitenki se valkonen olis valosampi. Ja varsinki mustan String Pocket -hyllyn takana se valkonen olis paljo fiinimpi ko punanen. Niinpä erhäänä lauantaina samala reissula ko herra Yrittäjä nakkas lapset mäkheen (laskettehleen) hakasi se Kyöstiltä (paikallinen maaliliikheen yrittäjä) valkosta maalia purkin ja kylkheen vielä telanki. Pänseli löyty omasta takkaa. 

Innokasta talkooväkeäki löyty talosta yks kappale...
Lopuksi herra Yrittäjä pitkine käsihneen vielä viimeisteli maalijäljen tasaseksi. 
Käly kävi Vepsäläisen alesta hakheen mulle uuen (toisen) String Pocketin, joka löysi tiensä keittiön valosalle valkoselle seinäle. Alun perin sen piti mennä vanhemman String Pocketin jatkoksi kuopuksen huohneesseen, mutta yllättäen naisen mieli muuttu :DSiinä se nyt on ja kantaa hyllyihlään aartheita. Design Lettersin aakkospurkit on Seita Shopista, Arabian sokerikko mummolta, Marimekon kulho Hennalta lahjaksi ja Marimekon peltipurkki itte ostettu. Muut on uppeita kirpparilöytöjä. Nyt nuo kaikki pääsee niinkö oikeuksiinsa tuossa hyllyssä.

Mitäkhään sitä sitte maalais...?

- Piituski -

Kommentit

  1. Hieno on! Herra Yrittäjä muka maalaa, oikeasti se oli pieni työmies joka työn teki :D Eikös juu? Tuli muuten tosi valoisa keittiö!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit