Huppariliivi isoäitinneliöistä

Viime kevhäänä aloin tehä isoäitinneliöitä kokkouksissa ja muuala, missä piti keskittyä muihin asioihin, mutta käet tartti tekemistä. Isoäitinneliöt tullee ihan automaattisesti ja kauheasti kattomatta, niin niitä oli ihan sopeva virkkailla menehmään. Valittin väreiksi (yllättäen) keltasta, mustaa ja valkosta. Lankana 7 veljestä ja koukku nro 4. Joululomala sain sitte alettua kassaamisen. Inspiraatiokuvia löysin Facebookin neulonta- ja virkkaussivuilta. Heti alkhuun totesin, että tartten jonku liitosvärin. S-kaupan lankahyllylä tuo vihreä suorasthaan huusi päästä matkhaan, niin päätös oli helppo. Lopulta liivistä tuli siis ihan minun näkönen ja omile mitoile sopeva. Mithään ohjetta ei siis ollu ko ei näin lyhyenlännäle net sovi kuitenkhaan.

Tästä tuli ihana. Just passeli rikoopuseron päälä piettäväksi :) Pahottelen huonoa kuvanlaatua ko kuvvausolosuhteet oli heikot.


Eli yks iso rojekti on nyt vähempännä. Tästä jäi nuita neliöitä kyllä vielä yli kymmenen kappaletta. Niistä kuuletta myöhemmin ;)

- Piituski -


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit