Toppi ja uusia järjestyksiä

Päivitethäänpä nyt vähemmäksi, ettei tartte kovin monta kuukautta vanhoja kohta päivitellä. Kehuin taannoin, ko satuin saahmaan hyän topin tehtyä ittele piirtämällä vanhasta topista kaavan. Noh, tekasin vielä toisenki, tämmösen värikhäämmän. Tämon ehkä vähä kesänen, mutta sunkhaan sole nuuka. Itte tykkään eikä muitten tarttekhaan :)Kangas on Mussukoilta tilattu vuen päivät sitte tätä Oonan tunikaa varten. Koko on se xs-s ja kaava itte piirretty.

Pari viikkoa sitte mie viikonloppuna tehin viikkosiivousta. Kesken imurilla huiskimisen herra Yrittäjä ilmaantu paikale ja katteli ympärilheen kauhean tomeranna. Mie arvasin jo ilhmeestä, että nyt se alkaa rymsteeraahmaan. Ja niihän siinä kävi, että makkari ja olkkari sait uuen järjestyksen hetkessä. Sänky siirrethiin oranssilta seinältä poikittain valkosele seinäle ja pöytä pääsi klasin alle.
Vanha yöpöytä vain ei enhän ollu sopeva tuohon sängyn viehreen, ko son niin likelä ovensuuta. Niinpä mie nappasin mummolan peruja olevan jakkaran ja siittä turkoosin päällisen poies. Sielä oliki puupinta alla, johon mie näppäränä likkana naputtelin tekonahan kiini pikku nauloila. Ja siinä son nyt. Rohki fiini yöpöytä! Parasta makkarin muutoksessa on kyllä ehottomasti tuo pöyvän paikka. Tuossa klasin alla on paljo valosampi tehhä töitä.


Joku valon kaipuu meilä vissiin tuli näin syyshämärissä ko olkkarissaki päätimä siirtää pyöreän pöyvän klasin alle. Mutta son vain soma olla tuossa! Ja jotenki tuli taas avarampi pirtti. Virkattu mattoki pääsi taasen laattihaan.

Kyllä mullon rohki hyä mies. Mutta ei kestä liikaa kehua. Heittää pian touhuamasta.

- Piituski -


Kommentit

 1. Jo vain ainaski :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Laita please, Piia isommaksi nuo kuvat ni vanhaki näkkee! ;) Tuola näyttäs olevan minun kiikkustuoli! Kerrohan jos jostai löytyy toinen samanmoinen ni mulle se! :D Terkuin Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kiikkustuoli on mummon ja papan peruja :) Minun ehoton lempitooli, josta en luopus misthään hinnasta <3 Luppaan pittää silmät auki vastaavan varalta!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit