Syysloma ja synttärit

Viikola 42 met vietimä syyslommaa ke-pe. Mithään reissua met emmä ruukaa tehhä syyslomala, ko silloin aina loman päätheeksi sunnuntaina juhlithaan kuopuksen synttäreitä ko son meän ja Oulun syyslomien välissä se sunnuntai. Siinä on nimittäin se etu, että mie saan Hennan aina kylhään ko sillä alkaa syysloma vkola 43. Jokseenki paremmin riittää hermoja laittaa nuita synttäreitä ko Henna ja sen tomera asenne ovat kylässä.

Pari viikkoa sitte porisimma kuopuksen kans synttärikakusta. Mie olin jo suunnitellu, että tehhään pyssi tai leekopalikka. Ai miksikö? Noko net on helpot päälystää, ko net on semmoset laatikon malliset. Nuoriherra ei kommentoinu mithään silloin, mutta muutamaa päivää ennen ilmasi hyvin selvästi ja hälle tyypillisellä asentheela, että "mie haluan Silvedaado-kakun!" (Chevroletin Silverado, perheemme lava-auto). Asiasta ei ollu keskusteleminen.

Niinpä Henna toi tulleshaan mustaa sokerimassaa ja niin met aloima. Pohjaan otima vinkkiä Kinuskikissalta, mutta muotoilu on omasta takkaa (ja sen kyllä huomaa). Kyllä sen lava-autoksi tunnistaa, mutta tämä on se hieman riisutumpi Silverado-malli, nimeltään Silvedaado :DOn siinä kuitenki Chevyn merkki ja rekkariki kohihlaan ;)


Ja eikös sole niin, että makuhan son pääasia ja hyältä se maistu! Kyllä met itteämmä kiittelimmä.

Myös synttärisankari huokaili ihastuksesta, ko näki kakun, eli kyllä met jossaki onnistuima :)

Samoin onnistu lahjapolitiikka. Synttäriviehraat toit niin monenlaiset paloautot ja -asemanki, että ei tule hetkeen tylsää! Käytännöllisyyttäkhään ei ollu unohettu ko tuli vaatetta, juomapullo ja eväsrasiaki :) Ulkoleikkeihin herra Yrittäjä hoksasi hommata tämmösen John Deeren synttärisankarille. Josko nyt poika viihtys lumi-ilmalaki ulkona, ko äiti tekkee lumitöitä. Tai tekis vaikka äitile ne lumityöt...


Moottorin tarkastus... Tyytyväinen palomiehen alku :)

Kiitos kaikile juhliin osallistuhneile! Oli ilo saaha teät kaikki meän pirthiin <3

- Piituski -

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit