Hiihtoloman ompelupäivä

Riemun määrä oli taas suunnaton ko saima Hennan kylhään heti hiihtoloman aluksi!

Ulkoilthiin, käythiin hiihtämässä, leikithiin ja tietekki ommelthiin. Topi leikkii välilä jo ittekseenki niin ompeleminen onnistu oikein hyvin.

Mithään uusia kankhaita emmä käyttäny, vaan mie kaivoin kaikki pikku palaset, joista vähäkhään vielä saatto jotaki tehä ja niin met tehimä. Kuus t-paitaa saathiin Topile aikaseksi ko niistä alko olla uupelo. Aina välilä ajatus katkesi ja tuli leikatessa pari etukappaletta eikä yhtään takakappaletta, ko Topi sattu tulheen keskeyttähmään sopevasti, mutta sitte tehtiin vähä luovia ratkasuja ja tässä tulos:

Ens syksyä varten tekasimma yhen huppulakin kans ko nykynen alkaa olla pieni. Koko on vähä mututuntumalla tehty, mutta vaikuttas sopevalta.

Oli kyllä kerrashaan mukavat pari päivää, jokka saima Hennan kans viettää. Harmittaa niin vietävästi tämä meän 250 km välimatka (vai onkhaan se vähä päälekki) niin minua ko Topiaki. Joka ilta kattelemma puhelimesta Henna-kummin kuvia :) Kesälommaa ootellessa, että on taas aikaa nähä Hennaa..

Kiitos vielä Henna ko ajelit käymään. Olet meile rakas <3

- Piituski ja Topi -

 

Kommentit

  1. Onhan se harmi, kun parhaasta ystävästä asuu näin kaukana, mutta onneksi autolla pääsee ja puhelimella saa soitettua!

    Kiitos kaikesta, oli ihana käydä teitä kattomassa! Ja onko mitään parempaa kun poskelle kuolava kummipoika <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit