Lämmin vihanen lintu

Ronsku toivo vihasta lintua villapuserossa. Kirjotinki jo taannoin, että liekkö tuo valmistuu ennenkö on jo pieni, mutta elä huoli! Son valmis nyt! Vaikka marraskuun puolessa vasta alotin ja pitkä pätkä meni, etten voinu kutoa.

Lankana Novitan 7 veljestä (ohjeesta poiketen), puikot 3,5 ja 4. Koko 134 cm. Lankaa tais mennä kolme kerrää (3x150g). Väri peruspunanen. Nokka keltasen jämiä ja silmänvalkuaiset puhtaan valkosella jämälangala. Napit mummon lahjottamasta nappirasiasta.

Ohjeesta poiketen tehin alareuhnaan resorin ko mie en tykkää niistä suoraa oikeaa neulotuista alareunoista ko ne kiertää ylöspäin välilä naphaan asti eikä niitä saa milhään kurhiin. Tämä resori oli oikeen sopeva ratkasu. Ulospäin kiertävästä kauluksesta Ronsku tykkäs ko se ei kutita kaulaa.

Kuvion keskitin, mutta olis melkeen pitäny keskittää ilman nokkasilmukoita. Vaikka son oikeasti keskelä (on on!!) niin se näyttää niinkö olis enemmän vasemmalla (näin kattojan puolelta katottuna). Mutta ei se Ronskua haitannu, niin olkhoon :)On se kuulkaa iso ilo, ko pystyy taas kutohmaan töissäkäynnistä ja kotitöitten teosta puhumattakhaan.
 Molen niin onnellinen <3

- Piituski -

Kommentit

 1. Hieno pusero! :) Minä olen tehnyt myös tuon saman puseron Novitan ohjeella, 7 veljeksestä ja resorilla. :) Muistaakseni pääntielläkin on resori. Änkkärit on kyllä varmasti kaikille pojille mieluisia aiheita vaatteisiin.

  VastaaPoista
 2. Tuo on hienompi, ku kuva ei oo ihan keskellä (tai siis on, muttei näytä)! Ja muutenkin tosiaan mahtava paita :)

  Ihanaa, ku oot ollu paremmassa kunnossa!

  VastaaPoista
 3. Uppee paita!
  Minustakin tipu on noin paremman näköinen, siis kun näyttää olevan enempi vasemmalla. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit