Kun ei juuri muuta voi..

... niin silloin sisustethaan!

Seita Shopista bongasin pari taulua makkahriin. (Pahottelen kuvien laatua. Se tullee paranehmaan lähiaikoina.)

Tämä eka on Bloomingvillen tuotantoa. Son minun puolela sänkyä, jotta muistasin hunteerata niitä hyviä juttuja joka aamu.

Pallotaulu tarttu ehottomasti kans matkaan, koska se kertoo minun ja herra Yrittäjän tarinan alusta. Vieressä yhteinen säästönorsu, joka on Prismasta. T kirjain on Sailalta lahjaksi saatu ko kuopus synty.

Oikeanpuohleisen Fermin rasian olen ostanu Seita Shopista jo aiemmin. Nyt sinne oli tullu paremmanki väriselä kannela ja eri kuviola purkki. Ei voinu vastustaa.

Lisäksi muistin vinttikomerossa olevan styroksitaulun. En tykänny enhään siinä olevasta kankhaasta, joten irrotin vanhan ja kaivoin kangaskopasta tämän Marimekon Lokki-palan, jonka ostin pikkurahala kirpparilta. Se koristaa nyt meän pirtin seinää :)

Tässäpä minun viime ajan touhuja. Harmittaa vietävästi ko ei pysty tekheen nyt juurikhaan mithään. Pojale on tikkuriki kesken. Saa nähä valmistuuko se tänä talvena ollenkhaan.

 

- Piituski -

 

Kommentit

  1. Heippa taas! Enhän minä muistanu tuollaista T:tä ostaneeni vai oliko se joku toinen Saila? :D ihania nuo taulut, oon itekki miettiny vastaavien mietelauseiden laittamista mustiin kehyksiin tuohon kehysseinälle, mutta ei ole löytynyt niitä oikeita sanoja. Toivottavasti tilanteet kääntyis pian parempaan päin ja pääsisit tikkurin ja muiden mukavuuksien pariin! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit