Tarpheellista

Eli sehän tarkottaa meilä perusvaatheita. Kuopuksele, joka on jo nyt konemies henkheen ja verheen, työkonepaita. En muista mistä kangas tuli tilattua, mutta erittäin hyälaatuselta tuntuu! Koko 92 ja kaava on se paljon käytetty Ottobren 4/2010 lehen raglankaava.

Ja näitä ei ole värien puolesta aateltu pariksi, mutta saattava ne joskus parinaki olla ko isi pukkee hoithoon...


Housut Ottobren 1/2012 kaavala. Ihan perushousut. Kuopus toivo taskuja, mutta ne oli nyt äitile jotenki ylivoimaset. Ei voi mithään. Ajatus ei vain juossu. Koko 92. Ja Henna-kummile kiitokset kankhaasta :)


Tämä ankkakangas on muistaakseni Mussukoilta. Tilasin tätä alunperin omhaan paithaan, mutta sitte tuli ilmotus, että kangasta ei olekhaan ennää niin paljo ko tilasin. Otin sitte sen mitä sitä oli ja tehin Onskule peruspaian. Tyär toivo mustat resorit ja äiti laitto. Hyä tuli. Koko reilu 128cm. Ja kaava Ottobre 4/2011.


Pipokaava omasta lörppäpiposta. Oikeanpuohleinen mummole toihveitten mukhaan (mummo toi kankhaan). Vasemmanpuolinen Onskule kevhääksi jämäpalasta. Kangas paikallisesta käsityöliikheestä. Samasta kankhaasta tehin peruspaian Onskun kaverile lahjaksi, mutta se jäi kuvvaamatta :(

Eli summasummarum: äiti on tarttenu aivojen leppuutusta, joka on totteutettu hyvin yksinkertasila ompeluksila.

- Piituski -


Kommentit

Suositut tekstit