Puppaeita

"Puppaeita" sano kuopus ko näki lopputuloksen. Meilä siis praatithaan nykyhään jo aika paljo. "Äiti ompetee", "kankat" (kangas) ja "ankaa" (lankaa) on jo ihan tuttua juttua ko ompelukone surisee. "Auhnaan" (sauhnaan) tullee kans jo topakasti ja tietekki hoon pääle, mistä äiti on ylpeä.

Mutta sitte asihaan. En ole tykänny veluurista ommella tähän asti juuri mithään, mutta kläpit tykkäävä huppareissa siittä materiaalina ko son niin pehmeää. Niin eipä sole auttanu ko äitinki opetella tykkäähmään.

Onskule:


Koko 134cm kummassaki. Kaava Ottobre 4/2012 vähä muunneltuna erityisesti hupun kohalta (vetoketju mennee aivan hupun yläreuhnaan asti). Vetoketjut Eurokankhaasta. Ruunuveluuri Ikasyriltä muistaakseni. Resorit omasta kopasta, johon ne on jostaki tulheet..

Ronskule:


Tähtiveluuri Mettolasta (marinoitunu kangaskopassa reilun vuen). Ko soli leikattu, hoksasin, että muutamassa tähessä oli joku virhe kankhaassa hiojen yläosissa. Niinpä yläosat lähti vaihthoon. Resoria ei samansävystä vihreää löytyny, mutta poika itte valitti tuon vihreän ja äitilehän se sopi tietekki. Vetskaki olis voinu olla vihreä, mutta ei löytyny niin pitkää ko halusin.

Se aiemmin luppaamani neulepäivitys antaa vielä oottaa itteänsä..

- Piituski-


Kommentit

  1. Kivoja puppaeita! Ja ihana ko tulee praatia jo kovastikki ja tietenki hoon päältä, niinko pittääki :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit