Leikkimökki, timpurihommia ja oravoita huppareissa

Täälä on touhuttu niin ahkerasti, ettei ole muistanu ees lokia päivittää. Työt viepii paljo aikaa ja enerkiaa, mutta kotona pihala on ahkeroitu myös kiitettävästi, että ehimä ennen talven tuloa.
Tässä herra Yrittäjän tekosia. Patio valmistu toissa viikonloppuna. Lopputulos on enemmän ko miellyttävä. Kokonaisuuen kruunaava uuet kalustheet.


Lisäksi mie innostuin valahmaan betonia ko piti testata kuinka tuo oppilhaitten kans onnistus. Valaminen oli yllättävän helppoa, joten tuikkukuppeja on nyt kyllä tarpheeksi meän terassile. Ihan viilipurkkeihin valoin. Laattojaki aattelin testata ens kesäksi tehä, että sais semmosen pikku polun ulkorakennuksele nurmen poikki.
Leikkimökin on meile timpuroinu appiukko. Oikean värin se sai pinthaansa viikonloppuna. On se miehleinen kläpile ko siinä on tuo mäki!Varasthoon vaihethiin vähä uuempi ovi. Timpuri töissä...
Sitte tämä huppari, jossa on oravoita. Tai en mie tiä mitä nuo varsinaisesti esittää, mutta hupparin omistajan mielestä oravia. Tai niinkö kaksoset pienenä aina sanoit "oravoita". Vieläki se meitä kaikkia ussein hymmyilyttää :)
Pahottelen kuvan laatua. Kuvattava kohe seisahtu tasan kaheksi sekunniksi kuvan ottoa varten.Huppari ja housut
Koko 134cm. Kelt-pun. velour ja keltanen joustis Mettolasta. Raitaresori ja college mistä lie joskus tilattu... Kaavat Ottobren vanha tuttu housukaava itte kehitellyilä etutaskuila ja 4/2012 lehestä muistaakseni tuo hupparin kaava.

Samala kaavala, mutta koko 164cm, ja samasta velourista myös tämä ittele valmistunu huppari.


Tykkään! Lämpönen ja miehleinen työhuppari.

Sitte lopuksi uskomattoman laadukas ruusupuska. Sain nämä ruusut (kuvassa enää neljä viimistä) tasan kolme viikkoa sitte. Herra Yrittäjä oli k-kaupasta kimpun napannu. Kahen viikon jälkheen kuus ruusua oli heittäny henkensä, mutta nämä ihastuttaa meitä eelheen olemassa olohlaan!Raikhaita syyspäiviä!

-Piituski-

Kommentit

 1. Vau! Siis ihan kaikkeen vau!

  Terassi on tosi hieno, ihana auringonpaisteki kuvassa. Ja huippukivoja nuo tuikkukipot, ei pieni ulkona tuleva patinakaan (ei siis suinkaan lika) haittaa, ku on jo valmiiksi rouheita.

  Leikkimökki on hieno, arvasin heti, että Henkka ollu asialla, ku eikös Aunella ja Henkalla oo samantyylinen takapihalla.

  Tuo oravoi-kangas on kiva, mulla on kans huppari työn alla 1v-lahjaksi Kiiralle. Ja muistan vieläkin tuon tilanteen, jossa kyseinen oravoita-sanonta kuultiin ekan kerran. Oltiin kävelyllä Kaijonharjussa, en kyllä tiedä miksi siellä oltiin. Käveltiin Telliksen ohi ja jompikumpi osoitti kaksostenrattaista oravia ja totes, että oravoita! :D

  VastaaPoista
 2. Aivan huippu tuo liukumäki-leikkimökki!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit