Sairastupailua, hautautuhneita paian osia ja laskeutuvia palloja

Tässä on taasen sairastettu jo yhet lentsut koko sakila (vaikka lukuvuotta on menny vasta reilu pari viikkoa!!) ja nyt lähti vissiin toisen sortin lentsukierros käynthiin. Niinpä vietämä kotipäivää kuuhmeisen pojan kans peiton alla piirrettyjä kattoen villasukat jalassa. Ko tuota aikaa ei ole ollu tätäkhään blokia päivittää kovin ahkerasti, niin käytethäänpä nyt tämäki aika hyövyksi.


Tässä raitasukat vielä jalassa. Näile tuli tosihaan jo käyttöä ko lentsukausi alko.


Tämän paian kappahleet löyty hautautuhneena kangaskaapin uumenista. Koko on 86. Vinhoon olin onnistunu etukappahleen leikkaahmaan ja sen takia oli ilhmeisesti jääny kesken (liekkö lievähkö potutus vallannu ompelijan..?) Onneksi olin leikannu aika reilun pitusen, niin mennee vielä tuole vajjaa 2 vuotihaale herrasmiehele. Ei se niin pahasti ollu vinossa, etteikö sitä menis omala kläpilä käyttää. Muistaakseni tämä oli menossa alunperin lahjaksi kummipojale ja siksi olen varhmaan kriittisenä hylänny tämän. Ainaki samanmoinen näkkyy menheen kummipojale 1v. lahjaksi täälä. Muistikuvat nuilta ajoilta on vähä häilyvät ko oli silloin tuota valvomista melko rutkasti.


Pahottelen heti alkhuunsa kuvan laatua. Oli tämmönen hoppukuvhaus kysseessä. Tämä ihana pallokangas on Mettolasta. Tosi ihanasti laskeutuvvaa ja soppii niin hyvin tähän puseromalhiin, johon olen täysin ihastunu. Tämä on nyt kolmas tällä OB:n 2/2013 kaavala, toki sovellettuna nuo hiat. Koko S/36.

Ja nyt lissää mustaherukkamehua.

- Piituski -

Kommentit

Suositut tekstit