Konheitten siirron tuloksia

Tulin nyt siihen tulokseen, että saumuri ja ompelukone siirtyvät toistaseksi takasi kodinhoitohuohneesseen. Ainoa aika ko saisin ommella on päiväuniaika enkä nyt tietekhään voi samassa huohneessa ommella ko toinen nukkuu. Niinpä konheet siirty ja heti alko tapahtuun.Teeppari ittele. Sattu olheen semmoset sopevat pikku palaset keltasta ja raitaa, joten hyövynsin net käyttämällä Ottobre 2/2013 naisten t-paita kaavaa.
Koko 36.
Keltanen trikoo jostaki, mustavalkoraitanen Hannan kankhaasta.
Oikein tuli sopeva. Varsinki vattamakkarat tykkää ko on tuomonen lörppä tuosta mahan kohalta!


Eilen juhlithiin Ameriikan itteppäisyyspäivää. Tehin aiemmin jo yhen puseron vähä samhaan tyyhliin , mutta son vielä iso. Ko kankhaita vielä oli, tehin toisen erivärisillä resoreila ja kerrala sopevan. Koko siis 86 ja se sama  vanha Ottobren kaava. Trikoot ja resori Metsolasta.

Hyät naurut saathiin ko kävimä Topin kans kunnantalola ja kunnanjohtajaki oikein huomasi, että on pojala vaatheet oikein päihvään sopivasti :)


Tämäki kuva oli pakko laittaa, ko minun vauvasta on tullu jo näin iso! Vauvakeinu sai siis lähteä.


Lopuksi lahjuksia; kukapa muukhaan ko Henna muisti minua Marimekon Räsymatto-kulhola ko minusta tuli virallinen 1.8. alkaen. Kiitos vielä Henna! Tämä täyentää mahtavasti kokoelmaa :)

-Piituski-


Kommentit

Suositut tekstit