Oranssia, pullaa ja leipäkori seinälä

Tuli ahistus turkoosista. Aivan yhtäkkiä iski. Ja samala iski himo. Oranssiin. Onneksi sama himo iski myös herra Yrittäjälle. Joku totesiki, että olema met erikoinen pari... Mutta ei se meitä haittaa!

Tämmönen soli ennen.


Pikkuhiljaa verhot vaihtu mustavalkossiin, päiväpeitto valkosseen, lamppu isomphaan (ja valkosseen) ja seinälekki hääkuva. Nyt vaihethiin vain seinänväri ja tyynynpäällinen.


Tämmönen tuli.Raikastu melkolaila. Väri on Symphony M309.


Minun isin lapsuuenaikanen yöpöytäki pääsi taas käythöön. Vaihoin siihen vain meäntyylisemmän vetimen. Vanha oli kulunu, messinkinen. Tähtivein Seita Shopista 4,90€.


Sitte vielä kirppislöytö: Marimekon hyväkuntoset puukengät 28 euroa. Pääsevät syksylä minun kans töihin.

Sunnuntaina sato. Met leivoima pullaa.


Ainaki aluksi. Mutta sitte...


... Topi söi ja äiti leipo.

Leipomisesta tuli muuten miehleen leipä ja siittä Pentikin leipäkori. Se on nyt työhuohneen seinälä ko soli vähä toimettomana kaapissa. Pittää hyvin hollila nuita saumurilankoja.Vähä erilaisia kättentöitä oli tällä kertaa. Saa nähä saapiiko tässä jotaki ommeltuaki vielä tälle kesäle. Kenties jotaki uutta vaatetta syksyksi kouhluun niin äitile ko kläpilekki? En tiä. En luppaa.

- Piituski-

Kommentit

  1. Oranssi on ehdottomasti parempi väri! Ja mitä sitten, vaikka olisittekin erikoinen pari, ihanaahan se on vain, että kaksi kummajaista on löytänyt toisensa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit