Vappuviikon väripaletti

Mie kehityn. Olen ommellu tässä postissa olevien kuvien jutut viimisen viikon sisälä. Ja postaan ne JO NYT!!

Koko 86 cm
Kuopuksele taas samala OB:n kaavala paita.
Merirosvorikoo on Eurokankhaasta,
Raitarikoo Metsolasta, 
Resorit Ilofantista.
Tästä tuli kiva käyttöpaita. Merkinki sain taiteiltua hihhaan :)
Kuvassa toinen merirosvopaita samala kaavala. Hian lisäksi myös takakappale on raitanen. Kaverina kuvassa jenkkilipputyylinen 92 cm koon paita. Raitarikoo on sammaa ko eelä, tähtirikoo on Metsolasta.
Isiki tykkäs erityisesti tästä.


Tämä on minuuttimekon kaavala tehty kootut teokset. Pampikangas Metsolasta, raitakangas Marimekon Kortta äitin verhon jämistä ja kapeampiraitanen kanttaus on Eurokankhaan pystyraita rikoota. Koko s.


Ruukaakoh teilä olla yhtä hauskaa töissä??!!


Nämä kuvat on siis vappuaatolta. Pukkeutuminen ei kuitenkhaan minun osalta poikennu juurikhaan normityöpäivästä. Nuo kakkulat jätän tavallisesti kotia. On ihanaa ko on tämmönen työ, missä saapii vähä hullutella!!


Lopuksi pari jämäpalapipoa; äitile ja tyttärelle. Kaava Ottobresta mukkailtu oma.


Ja vielä terhveiset keinusta, jonka saima nyt kuopukselekki laitettua. Siinä se nököttäs ja naurais vaikka koko päivän :)

Aurinkoista toukokuun alkua!

-Piituski-
Kommentit

 1. Minäkin haluaisin jonkun hassunhauskan trikoomekon kesäksi. Ei se ehkä ihan täysin meikäläistä olisi, mutta samapa tuo :)

  VastaaPoista
 2. Huippuja ompeluksia! Tuo keltamusta mekko on ihana! Ja hauskat tuli paidoista.

  Ja voi suloista kummipoikaa! Ihana ilme ja ilo <3

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit