Ajankäytön ongelma

Mie olen koittanu kovasti kehittää ommaa ajankäyttöäni. Koen, että molen siinä kyllä kehittyny hithaasti, mutta varmasti, MUTTA vielä siinon plokin päivityksen mentävä aukko. Antheeksi.

Palatakseni pääsiäispostaukseen, niin häätyy vielä täsmentää, että väriloistosta kaikki kunnia kuuluu kaksosten eskariopele, koulunkäynnin ohjaajalle ja ip-ohjaajalle, sekä kuopuksen päivähoitajalle. Iso kiitos siis heile :)

Sitte palathaan siihen ajankäythöön. Näin mie olen käyttäny aikaa parina viimisenä lauantaina.

Trikoopipo omala kaavala, kuin myös tuubihuivi. Trikoo Eurokankhaasta.
Näile tuli tarvetta ko posti toi Brandolselta alla olevat käytännölliset ihanuuet.Jahas, tämä kuva ei suostu kääntyhmään.
Kuvassa on kuitenki Jkylhään matkaava setti 2v. täyttävälle kummipojale.
Paian trikoo Metsolasta, housujen velour Sampsukasta (?), resorit Ilofantista.
Koko 92, kaavat ne samat vanhat hyviksi havaitut OB:sta.
Pipon kaava itte piirretty lörppäpipo, kangas Ottobre.


Sama pipokaava ko eelä, mutta kangas Ilofantista. Tämä jäi omale kuopuksele.


Perushousut kaapin kätköistä löytyhneestä kollekesta. Koko 128cm. Kaava taas se hyväksi havaittu Ottobren kaava.


Vuosia täyttäessäni sain Marimekhoon lahjakortin. Sillä ostin Räsymattoa ompelu-/lastenhuohneen ikkuhnaan.


Tämäkhään ei käänny. Häyt kallistaa päätä. Äläkä nosta ennenkö katot seuraavanki.


Yllä siis peruspaitoja omale kuopuksele. Ylempi kokoa 92 ja alempi 86. En muista yhtään, mistä ylempi kangas on, mutta alempi on Metsolasta ja sen resorit Hennan varastosta. (Kiitos!)


Jotaki taas ittelekki: tämä on siittä uusimmasta naisten Ottobresta 2/2013, tais olla malli 13. Aivan ihana! Näitä häätyy tehä enemmän. Kangas Eurokankhaasta, koko 34/36.Vielä yks paita kokoa 86 kuopuksele. Tässä onnistuin leikkaahmaan etukappahleen vinhoon. Mutta mennee tuo arkipaitana. Son kuitenki pieni jo syksylä. Kuva vääristää väriä; pohjaväri on vihreä, ei keltanen.


Niskajumppa jatkuu...
Eellissiin paitoihin housuja koossa 92. Kaava se vanha tuttu. Resorit ja joustis kaapin perukoilta.


Sitte vähä sisustusta. Sain äitiltä rahin, joka on myös levitettävä vieraspatja. Rahi oli kuitenki tummanpunanen eikä sopinu meän sohviin. Niinpä hain palat mustaa ja valkosta tekonahkaa Gränsköpistä ja tämmönen tuli. On rohki fiini :)Olema met ulkoillukki. Tämä kuva on viikon takkaa. Nyt tuossa pojan kohala voipii jo pyöräillä ko asfaltti näkkyy. Myös Käkkylä otethiin tänhään liikentheesseen, eli kyllä son kamut kesä käsilä nyt!

-Piituski-


Kommentit

 1. Vähäkö oot käyttäny tehokkaasti aikaa! Tosi ihania perusvaatteita lapsille, ihanan pirtsakat keltaiset asusteet (pitäiskö ittelleki?) ja tuo keltainen paita: sopii sulle niin mainiosti! Mä kans tykkään tuolla kaavalla tekemästäni pinkistä paidasta ja joku muu väri olis kans kiva. Ainaki Löytöpalas oli kivan värisiä hyvälaatuisia trikoita tarjolla, pitääköhän sinne suunnata, vaikka lupasin itselleni, että ennen kesää ei kangasta osteta kuin ihan pakosta (olisko tämä pakko?).

  VastaaPoista
 2. Todellaki tehokasta :) Mie se vaan aina täällä toistan itteäni, nuo ova kaikki niin ihania taasen! Ja nuo sinun omatki, niin pirteitä! Ja aika kiva tuo räsymatto, onko siinä viekussa ne uncle?-pallot (joitten oikeaa nimeä mie en muista koskaan)? Sopivat kyllä hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En miekhään muista nuitten pallojen nimeä, www.seitashop.fi pitäs löytyä :)

   Poista
 3. Kääks, miten ihanat kumpparit! Sulle on blogissani haaste!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit