Nyt niitä ommeltuja

Lupasin eellisessä postauksessa laittaa kuvvaa ompeluksista, joita en vain ollu saanu silloin vielä kuvattua. Kummasti nyt sain kuvattua, ko lupasin. Joten tässäpä näitä:


Paiat kaavala Ottobre 4/2010, koko 92
Pitkähianen on ennakointia kummipojan 2v. synttäreitä varten ja lyhyt hianen on omale pojale kesäksi (ko nyt sattu jäähmään tuomoset palaset tuosta pitkähiasesta)
Kangas Metsola, resori Ilofantti


Housuja
Oikeanpuohleiset Ottobre 1/2012 koko 86
Pinkit ja keskimmäiset vihreät Ottobre 4/2011 koko 128
Joustofrotheet omista varastoista, joita on jo aivan liikaa ko ei muista, mistä non tilattu... Summittainen arvaus, että net olis Ilofantista.


Westie-uroksen kurapuku. Samala kaavala ko eellisetki. Jostaki Suuri Käsityölehestä son äiti tuon kaavan löytäny joskus 2000-luvun alussa. Kaavaa on kyllä muokattu aina jokhaiselle yksilölle sopevaksi. Resorit Ilofantista, harmaa tuulikangas ja vetoketju Eurokankhaasta ja sininen veenpitävä omasta kangaskopasta jotaki iänvanhaa, mutta käyttämätöntä.


Onsku halusi kans pitkävartiset villasukat ko äitiläki on. Joten äiti kaivo seiskaveikan jämiä ja tässä tulos. Taas on tiimalasikantapää ja koko n.34-35. Puikot 4.Molen mieltyny nuihin Marimekon astioihin. Net vain niin miellyttää minun silmää. Ehkä son tuo mustavalkosuus ja nuot kuosit, en tiä. Vasemmala näkkyyki nuo jälkiruokakulhot, jokka ostima (tai ostin, mutta kysyin kyllä herra Yrittäjänki mielipiettä) häälahjaksi saaula lahjakortila ja takana on tuparilahjaksi saaula lahjakortila ostettu maitokannu. Tänhään hain postista Finnish Design Shopin paketin, jossa oli tämä upea Siirtolapuutarha-teekannu. Tilasin tämän lahjakortila, jonka sain rakhailta ystäviltä Oulusta. Kiitos teile vielä :) Toivottavasti saan teile joskus tästä teetä tarjoilla ko käyttä pirtissä! Tämä jääpii muistoksi siittä tietystä syntymäpäivästä, jota muistelen sitte seuraavia pyöreitä täyttäessäni; todennäkösesti haikeuela :D

Aurinko paistaa taas, mutta met olema sisälä. Kuopus kuumeilee. Taas. 

Kyllä mie olen toennu, että ko kuopus on vasta 1,5v. niin kyllä olis helpompi olla vielä kotona entä töissä. Jatkuvasti sairastelhaan ja varsinki kuuhmeihlaan. Sitte on huono omatunto olla töistä jatkuvasti poissa. Vastaavasti jos poikaa hoitaa joku muu, on huono omatunto olla kotoa poissa. Mutta ko tuo hoitoraha on mitä on, niin eipä se auta. Mie olen koittanu lohuttautua, että en mie varhmaan ole ainoa, joka kokkee tästä pahhaa mieltä. Enhän?

- Piituski -

Kommentit

 1. Huippua, kun oot ehtinyt ompelemaan! Ja tulokset hienoja :)

  Ihana kannu! Hyvä, ku löysit jotain mieleistä lahjakortilla, niin jää konkreettinen muisto :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja käsitöitä olet ehtiny tekemään kaiken muun ohella.

  Nuo Marimekon jutut ovat koukuttavia, mieli halajaa aina lisää. Ne ovat hyvää käyttötavaraa ja lisäksi ilo silmälle.

  Et varmaan ole ainoa joka pohtii ollakko vai eikö olla kotona, kun lapset ovat pieniä. Jokainen tekee oman ratkaisunsa ja täytynee ajatella, että molempi parempi:)

  Elsa

  VastaaPoista
 3. Hienoja käsitöitä ja ihania astioita.

  Meillä myös 1,5v. sairastellut tosi paljon, kyllä tekee hallaa omille opinnoille, vielä kun tilanteeseen lisää miehen alkaneen yrittäjyyden, huh... Kova rutistus olisi vielä loppukeväälle opinnoissa jäljellä, ei kestäisi kyllä yhtään sairastaa, saapa nähdä kuinka käy. Huomenna meillä mennään korvien putkitukseen... Että omatunto saikkaa ees taas ja kotona olisi varmasti helpompaa jos se olisi ollut taloudellisesti ja muutenkin mahdollista, mutta kyllä päivähoidossakin on ollut tosi paljon hyviä puolia ja hyvin sinne on myös sopeuduttu. Vaikea aihe ja sairastelut on kyllä jotain aivan kamalaa kun ne kierteeksi käyvät. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Et sie ole ainoa, se vaan on tuommosta aikaa... kaikilla muillaki. Son kuule ihme, jos ei sairasta.
  On aivan ihania nuo astiat, mieki tykkään, mutta minun pörssi ei :D Pitkät sukat roks, tietenki Onskuki semmoset tarttee!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit