Uus ompelukone + aikaa = retronorsutissis ja peruspaitoja

Nyt sitä löyty. Aikaa. Viimeinki. Ja jaksamistaki vielä. Ja tässä tulos tällä errää. Myös eilisilta meni joululahjoihin kankhaita leikkoessa, mutta niistä sitte myöhemmin lissää.

Pari peruspaitaa ittele töihin. Toinen vähä pitemmälä mallila ko toinen. Lyhyempiki kuitenki vähä normipaitaa pitempi. Tykkään lantiomallin farkuista, mutta töissä ko tullee kyykittyä ja kumarreltua, niin paiala saapi olla mittaa. Koko 36. Ottobren peruskaava naisten puserolle. Trikoo ja resorit Hannan kankhaalta.

Ja sitte tämä ihana retronorsutissis. Ensimmäinen täysin onnistunu tissis (ei veä rypyle tissien alta). Pahottelen, etten napannu lähempää kuosista kuvvaa ko hopussa tabletilla nämä räpsäsin. Koko S kylläki 10cm pitemmälä helmala ja retronorsutrikoo Ottobren palakorista. Resorit Hannan kankhaasta. Tykkään! Erittäin ihana työvaate :)

- Piituski-


Kommentit

 1. Hienoja vaatteita! :) Otsikosta en heti tajunnut, mitä tarkoittaa "retronorsutissis" (tuli vaan mieleen joku latinankielinen sana, kun jaoin sanat ja tavut mielessäni ihan väärin), ja vasta kuva selvensi asiaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ompeluita, ihana että oot ehtiny ompelemaan ja uutta konetta testaamaan!

  Kiitos vielä täälläkin Oonan ja Ronin kuvista! Paras kiitos itse tehdystä lahjasta on kuva saajasta vaate yllään ja mahtavaa extraa on se, että saaja hymyilee :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja vaatheita. Mieki halvaisin tuomosen retronorsutissiksen. Ossaiskaan sitä vielä ommela...

  Mie kommentoin anonyyminä ko en ossaa kirjautua sisäle.
  (Elsa)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit