Salmiakkiruutua

Tyär sairasti kuume-oksu-tauin ma-ke, joten olima kotona. Yöt sillä meni yökkiessä ja yskiessä, niin nukku sitte monesti päivälä. Ja äitihän käytti ajan hyödyksi...


Salmiakkiruutumekko
Kaava Surrur-kirjan minuuttimekko, koko 130cm
Salmiakkiruutu-joustofrotee muistaakseni Hannan kankhaalta kuten myös keltanen resori


Yksityiskohta selkäpuolela tuo silmukka. Tyär kyllä koitti mekkoa toisinki päin ja totes, että voipii pittää kummin päin vain. Jos silmukan pistää etheen, näyttää aivan ko olis iso koru kaulassa :) Ja se vain on tosi! 


Joustofroteeta ko oli, niin pyöhräytin sitte ittelekki työmekon. Kaava myös minuuttimekko, naisten M-koko. Tässä mulla meni jotenki ruuvut sekasi ko leikkasin ja leikkasin sitte vinhoon. Noh, aloin sitte muka korjaahmaan ko helma oli miten sattuu ja leikkasin vielä väärältä puolelta vähemmäksi, jolloin helmasta tuli liian lyhyt. Hetken hunteerasin, kunnes hoksasin, että tehenpä rypytyksen tuone helhmaan, niin pitenee ja näyttää ehkä jopa aivan harkitulta helmaratkasulta ;) Eikä tuo nyt mikhään kauhean huono ratkasu ollu. Tämänki resorit Hannan kankhaalta.

Sitte vielä yhet kuopuksen perushousut, jokka on tainu jäähä bloggaamatta (tehty varhmaan kuukauen päivät sitte).


Perushousut, koko 86cm. 
Kaava Ottobre 1/2012
College ja resorit ostettu iät ajat sitte jostaki...

Viikonloppuna juhlithaan tuplien 6v. synttärit, joten kakkuja taikoessa ja synttäreitä järjestellessä mennee lähipäivät :)

- Piituski-


Kommentit

 1. Aivan ihania jutskia olet taas saanu aikaan.
  Meiltäki löytyy tuo surrur kirja, joten pitäiskö minunki elvyttää ompeluhomma. Tosi makee tuo salmiakkiruutumekko. Onko Hannan kankhaasta näpperä tilata materiaalia?

  Elsa

  VastaaPoista
 2. On ihan näppärää. Ei muuta ko tillausta vetähmään ja kone surraahmaan :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, itselläni tarttui sattumalta kirjastosta tuo samainen kirja mukaan hiljattain! Samaista minuuttimekkoa katselin ja pohdin, että onkohan oikeasti niin nopea tehdä. Itsellä kun tuppaa käydä niin, että ne helpoiksi ja nopeiksi tarkoitetut jutut sitten klikkaavat jostakin kohtaa ja aikaa tuhraantuu valtavasti. :) Joka tapauksessa essu sieltä olisi tarkoitus tehdä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit