Joulunaikaa

Meillä oli hieman erilainen joulu. Kuusi oli meilä tasan kaks päivää, ko perheemme pieni apina ei jättäny sitä rauhhaan. Kuva kuitenki saathiin. Jostaki syystä koristeet on kasattu tuone ylös...

Olin itte joulun petipotihlaana, mutta herra Yrittäjä laitto ja koristi kuusen <3 Myös ruokahässäkän herra hoiti suurela syämmelä koko perheele mukhaan lukien minun vanhemmat ja mummot.

Kinkku laitethiin uuhniin aatonaattoiltana. Aamula uunista tuli ihana tuoksu ja pikkuapina suuntasiki heti herättyään uunile kuola valuen. Ilme oli ehkä vähä pettyny ko kuuli, ettei kinkku ole vielä valmis :/
 
Joulumieli oli tänä vuona oman sairastelun takia melko hukassa ja ehkä osalthaan myös siksi, että pikkuapina tuhoaa kaiken, kiipeää kaikkialle ja liikkuu ko elohiiri. Se tietynlainen joulunlaitto ja rauhottuminen ei siis oikein onnistunu. Mutta ens joulu on taas erilainen :)
 
Joulupukkiki minua muisti, mutta siittä vähä myöhemmin lissää.
 
Menestystä uutheen vuotheen kaikile!
-Piituski-

Kommentit

 1. Mutta pikkuApina on niin niin suloinen! JA mikä tukka herralla! <3 Toitovasti ehdit hyvin parantua ja levätäkkin ennen loman loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo hiusten määrä on äitiltä perittyä ja kiharat isiltä :D

   Poista
 2. Heh, me ei edes yritetty oikeaa kuusta. Tosin ei poika ole vielä kiipeilyä kuitenkaan harrastanut :) Kipeinä ollaan oltu miehen kanssa molemmat ja edelleen jatkuu, olisi helpompi sairastaa kyllä vuorotellen kun näin tuntuu että lepo jää molemmilta olemattomiin ja ehkä hidastaa paranemista. Onneksi pyhinä oli mummilasta apua sentään. Toivottavasti sinä olet parantunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei veikkosen tuo meänkhään kuusi oikea ollu :D Yhtä aikaa sairastaminen on toivotonta, tiän. Meilä onneksi herra Yrittäjä on ollu terhveenä. Itte ko en saa ees nostaa tuota pikkuapinaa. Muuten olo on jo parempi, toivottavasti sieläki :)

   Poista
 3. Voi, täällä meni/menee kans joulu sairastaessa ja matalalennolla noin muutenkin. Pikku apina on silti söpö ko mikä vaikka vähän elohiiri onki :) Terkkuja sinne vaan kaikille ja paranemista sinne ja tänne :)

  VastaaPoista
 4. PikkuApina on tosi söpö, hyä ko kerkiää joka paikhaan. On Sulla hyä mies tuo herra Yrittäjä, niitä on varhmaan aika harvassa. Ei sillä hyä on vaimoki. Toivottavasti olet ajoissa parantunu ja saanu nauttia joulusta. Iloa ja Valoa koko porukalle:)

  ps. mie olen ollu ko kipeä ko en muka kereny joulun aikana keskithyyn nethiin. Nyt ootin ko kläpit nukahtaa niin mummo käyttää "oman ajan " tähän :)) Elsa

  VastaaPoista
 5. Semmosia ne pikkuvekarat on. :D Meilläkin juoksee nurkissa tuollainen 1v4kk ikäinen elohiiri. ;)
  Hyvää uutta vuotta sinullekkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit