Vihaset linnut muutti meilekki

Henna oli tehny mahtavan Angry Birds paian tässä taannoin. Noh, mie tietekki hunteerasin, että jos Henna ossaa, niin kyllä vain mieki ossaan (en siis missään kilpailumielessä ko ihan itteäni haastaen...) Ja niin mie aloin pruuvaahmaan. Ei tuo lopputulos mikhään maan mahtavin ole, mutta kläpit tykkäs ja heti pääsi linnut eskahriin :)


Koko kummassaki paiassa 122cm. Tähtikankhaat muistaakseni Ikasyrilta, resorit Sampsukasta. Ja kaava Ottobre 4/2011.

Äitin tähtityär halus veljensä tavoin tähtipaian, joten semmosenki äiti pyöhräytti. Kaava sama ko pojan paiassa eli Ottobresta 3/2011.


Tänhään oli aamula eskahriin lähtiessä lämmintä ruhtihnaalliset +3,6 asteetta. Joten oikein pirtsakkaa viikon alotusta kaikile!

- Piituski-

Kommentit

  1. No pikkusen hienot vihaset linnut -paiat! Siis teitkö ite nuo linnutki? Kyllä nuissa kehtaa eskaroia :) Tähtipaiat on kyllä komeita!

    VastaaPoista
  2. Tulipa hianot! Tosi hyvin nua linnut sait :) Kyllä näillä riittää eskaris kateellisia (mikä tiätysti on tärkeintä ;) )

    Muaki alakaa nua tähtikankahat kiinnostaa, ku sulla niitä täälä esillä on... pahapaha, ku oon itteltäni kiältäny kankairen oston. Onnistunuki jopa oon: olin Metsolas viime torstaina enkä ostanu mitään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit