Ruutukaava ja löytöjä

Menimä mummon kans yks kolea kesäkuun päivä käyhmään paikallisessa Marimekossa. Emmä met mithään erityistä ettihneet, seku vain kuljailima. No tiättähän tet, että net on pahoja nuot kuljailureissut... Sielähän oli monta pakkaa kankhaita 20€/m alessa! Matkhaan lähti kertalaakista pakan loppu 4,5m Ruutukaavaa, joka pääty myöhemmin meän olkkarin ikkuhnoin. Herra Yrittäjän mielestä rypytetyt verhot riittää vain yks verho per ikkuna (ko ylheensä meilä on ollu vain paneliverhoja) ja niin net sitte sait luvan olla. Kyllä kannatti kuljailla...


Vaihtelun vuoksi Tapiovaaran Pelimannit sai luvan siirtyä osa anopin iloksi ja osa työhuohneesseen, ko pelastin roskalavalta nämä 60-luvun Iskun tuolit. Nyt jos joku tietää mitä nämät on nimelthään, saapii hihkasta. Muistuttavat kovasti sitä Martelan kuulusaa toolia, jonka nimeä en nyt muista. Mutta sopivat ko nenä päähän tähän meän retrokothiin :)


Nämä ko sais vielä joskus verhoiltua valkosella nahala... Vihreä seinä taustala oottaa valkosta maalia. Onhan tuo vihreä tuossa ollukki jo kohta vuen.

Työhuohneessa on kans tapahtunu. Mm. seinän väri on vaihtunu ja palasia siittä näkkyyki seuraavissa. Väri on Symphonyn L300, jonka bongasin Kesällä kerran -blogista.


Äiti ja isi teki keittiöremontin, jonka yhteyessä sai vanha kello lähteä. Noh, tämä kello on ollu äitin ja isin keittiössä niin kauon ko mie olen ollu olemassa, joten eihän sitä nyt pois voinu heittää! Se löysi uuen paikkansa siis työhuohneesta.


Tikkataulu oottaa lopullista seinäpaikkaansa ilmotustauluna.


Tämä ihanuus löyty paikalliselta kirpparilta hintaan 2 €.

Työhuohneen muutoksesta enemmän sitte ko son saatu päätökseen. Keittiön muutoski on vielä bloggaamatta ko pöytä oottaa vielä herra Yrittäjän käsittelyä.

Nyt häätyy lähteä virkkaahmaan mummon mattoa lophuun.

- Piituski-


Kommentit

 1. Ootta te noppeita kyllä! Ehtiny sitä ensimmäistäkkää sisustusta nähä livenä ku pinnat on jo uusiksi! :D Mutta hyvä on tuo keltainen, samaa väriä kun mun sohvatyyny! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö solet hias :D Ja sullon kyllä hyänvärinen sohvatyyny ;)

   Poista
 2. Että te ehi kyllä kyllästymään tuota tahtia, vai ehittekö? :) Kivan pirteältä näyttää keltanen seinä ja aikasta kiva idea käyttää tikkataulua ilmotustauluna! Tuolitki näyttää niin hyväkuntosilta, että hyvä ko pelastit! Onko tuo valkonen pöytä uutta vai vanhaa tuotantoa, mie oon just ettimässä samantapasta, kun meillä on ruokapöyän uusiminen nyt ajankohtasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sunkhaan met vaihettas seinän väriä jos entinen ei kyllästyttäs :D Valkonen pöytä on ihan uutta (pari vuotta vanhaa) Ikean ainutlaatusta tuotantoa, että sieltä vain käyttä näppäämässä ens kerran ko kotipuolessa käyt!

   Poista
 3. Heippa Piituski, mieki löysin sinun blogin :)Aivan ihana talo teilä!! Uuet verhot passaa paremmin ko hyvin :)Kuljailu Marimekossa on vaarallinen laji (omakohtastaki kokemusta löytyy...) Te oletta kyllä niin aikhaansaavia molemmat yrittäjän kans. Eihän sole ko pistää hihat heiluhmaan, ko kyllästyttää! Silmää ja taitoa löytyy ;)-Henna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ko löysit. Saapii käyä toistekki :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit