Pallomekko cruisinkhiin ja pikkumiehele chevybody

Eurokankhaan pikkupallosesta puuvillapopliinista ompelin ittele pallomekon Övertorneån cruisinkhiin (www.boozepack.se) viime lauantaile. Edellisenä lauantaina kävimä Haaparannan cruisingissa enkä halunnu sammaa mustavalkosta pallomekkoa (jonka herra Yrittäjä osti mulle joululahjaksi) pistää taasen ko paljo sammaa porukkaa käypi kummassaki cruisaamassa. Yläosa on Ottobren kaavala, mutta alaosa on täysin omasta päästä. Mekosta tuli just eikä melkein sopeva. Vyön tehin vielä antahmaan ryhtiä. Nyt ei kestä lihoa...


Hanskat on aiot 50-luvulta (löyty facebookin kirppikseltä, 5€), alushame Hellbunnyn (myöski facen kirppikseltä 20€) ja kengät Brandoksen Killah Rebeccat (79€), jotka häihin tilasin. Kokonaisuus oli enemmänkö hyä !

Alla cruisingin tunnelmia Haaparannasta. Autoja oli reilut 600. Lissää infoa (ja jossaki vaiheessa varhmaan kuviaki tämän vuen cruisingista) löytyy www.classicmotormeet.se. Ja hirveästi sai praatia ja taalata venskaa tuona päivänä ;)
Cadillacin merkkiä on vähä hankala applikoia, joten pääyin sitte tekheen tuon meän käyttöauton merkin pikkumiehen uuen bodyn rinthaan.


Chevrolet-body
Kangas: Eurokangas & tähtitrikoo kaverin tilkkukoppa, resorit Metsola
Koko 80
Kaava Ottobre 3/2010

Applikaatio onnistu hyvin ja body on muuten kiva, mutta kaula-aukko jäi hieman suureksi.


- Piituski-

Kommentit

 1. Vautsi, aivan upea mekko ja body kanssa :) Teillä on kyllä kiva harrastus! Hanskat oli hyvä löytö, nuihin ennää harvemmin missään törmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tämä kesäaika kivaa ko on nuita cruisinkejä :)

   Poista
 2. Oon unohtanu laittaa kommenttia, mutta siis aivan uskomattoman nätti mekko! Oot kyllä taitava! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yllätin ihan itteniki tässä ompeluksessa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit