Jokaselle jotaki ja teemaverhmeet

Sunnuntaisin olen saanu hetken ommaa aikaa ja mihinkä muuhun senki käyttää ko ompehluun tietenki. Ja jokaselle synty jotaki.


Elefanttihaalari, koko 80, kaava Ottobre 6/2009
Kangas: Sampsukka
Resorit: Myllymuksut

Tästä haalarista tuli aivan täyellinen! Toki se on vähän pitkä vielä, mutta ei haittaa mithään ko pikkumies ei vielä kävele. Sitte ko kävelee, ei ole varhmaan ennää lahkeet pitkät. Ja varmuuen vuoksi leikkasin tuohon jo valhmiiksi resorit taltheen, että voipii laittaa net sitte lahkeissiin jos tuntuu olevan tarvetta. Kovin on tyytyväisen olonen haalarin uus omistajaki.


Virtahepotunika, koko 122, kaava raglan paitakaavasta (Ottobre 4/2011) muunneltu tunikaksi
Kangas: Tiritom
Resorit: Myllymuksut

Kuosittelin itte paian kaavasta tunikaksi ja hyä tuli. Oikeasthaan tuo on mekkomittanen vielä ko on vähä reilu koko, mutta menneepä neitile vielä syksylä eskarissaki. Kovin oli miehleinen tyttärelle, vaikkei nyt ollukhaan kovin kuvvauksellinen.Robottipaita, koko 122, kaava Ottobre 4/2011
Kangas: Tiritom
Resorit: Myllymuksut

Peruspaita. Sain Hennalta vinkin kaavasta, joka on kapeamman mallinen ko aiemmin koittamani, jota moitin leveäksi. Tämä toimi! Robottipaita on kolmatta päivää pojala päälä ja toennäkösesti jouvun ryöstähmään sen pyykhiin, jos aion sen pestä.

Sitte lopuksi jotaki ei niinkhään itte tehtyä... Ens sunnuntaina äitienpäivän kunniaksi suuntaama American car showhun (niinkö joka vuosi) ja ruukaama pukkeutua mahollisuuksien mukhaan teehmaan sopivasti. Joten pitihän se pikkumieheleki hommata asustheet. Lippis ja takki on jo ihan piettävissä kokojensa puolesta, mutta buutsit oli vielä vähä isot. Vuen päästä sitte!


Kiitos vain Anna-tätile ko silmät auki kulkee :)

- Piituski-

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit