American Car Show:n tunnelmia, kevätkarnevaaleja ja oman käkkylän uus kuosi

Äitienpäivä vierähti American Car Showssa tämmöselä sakila.Mukava päivä oli. Ennen kotialähtöä käythiin vielä Raxissa tankkaamassa, että jaksoima kotia. Myös Henna liitty meän seuhraan syöhmään <3

Kuvia Ameriikan autoista olis paljoki, mutta valittin tähän semmosen, mistä saathiin ideaa omhaan kesävarustukseen ko suunnathaan erilaissiin kokkoontumissiin omala käkkylällä.

Eli tämmönen varustus olis sitte ettimisessä. Nämähän menis sutjakasti tuon meän piilin takakonthiin ja vois pittää päivän aina leiriä sielä missä tapahtuu.

Ja meän piilihän näyttää nyt tältä. Talven sitä on herra Yrittäjä vähitellen laitellu uutheen maahliin ja uusinu kaiken, mikä uusimista on tarvinu. Tänhään se pääsi ensimmäistä kertaa laiton jälkheen kunnola aurinkhoon. Onhan se komea :)


Aiemmin esittelinki teile sen Oonan naamiaisasun (sen rinsessamekon, kuinkas muuten). Kevätkarnevaalit oli ja meni ja tältä näytti meän osanottajat.

Rinsessa...
...ja sheriffi

Sheriffin liivi synty mummon vanhasta farkkutakista. Merkki löyty Kärkkäiseltä ja kaikki muu oliki jo kaapissa valhmiina.

Tämmöstä täälä tällä kertaa. Tänhään oli lämmin päivä ja koivutki alko tekheen lehtiä :)
 Pahottelen, että blogi on ollu hiljanen ja siihen on syy... siittä lissää seuraavassa postauksessa. Aurinkoista loppuviikkoa!

- Piituski-


Kommentit

  1. Hienot asut ja ihanat lapset :) Oispa ollu kiva nähä ees vilaukselta, mutta taisin olla töissä tuohon aikaan kun kävitte :( Ehkä kesällä sitten! Teillä on muuten aikas komea tuo kesäbiili! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit