Olkkarin uuet asukhaat

Hulluilta päiviltä ei tänä vuona meile eksyny ko yks tuote. Seki on paljo ko aattelee, että meiltä on melkein 300 km sinne Stockale. Sitä yhtäkhään ei olis kyllä eksyny, jos ei Saila olis ollu äärettömän ystävällinen ja käyny sen mulle noutamassa aamula kaheksalta ennen töihinmenoa!! Joten tuhannet kiitokset vielä Sailale, että nouti meän olkkaria koristahmaan tämän Kartellin FL/Yn :)
On se hyännäkönen! Herra Yrittäjäki tykkäs eikä tarttenu ees lahjoa, että se laitto sen kathoon ;)

Saanen muuten huomauttaa, että tällä viikola mie ostin ruusut. Olin lauantain reissussa ja ko tulin kotia, joka paikka kiilsi! Herra Yrittäjä oli siivonnu koko päivän <3 Emmie tiä kuinka paljo nuot ruusut lämmitti herran mieltä, mutta ainaki net korostaa kivasti niin siistiä huushollia!

Olkkahriin on eksyny jotaki muutaki uutta. Nämäkki oli herra Yrittäjän miehleen ko tykkää keltasesta mustan ja valkosen seassa. Ikeasta lähtivät matkhaan.Pari viikkoa sitte kävin pitkästä aikaa Clas Ohlssonila (menikhään tuo kirjotusasu sinneppäinkhään??). Sieltä lähti matkaan mm. nämä ihanat peltilaatikot.


Teelaatikon nimelä nämä myythiin (sisälä pienet lokerot), mutta mulla nämä tuli kyllä ihan muuhun käythöön. Perus Dymola (joka kans lähti samasta kaupasta matkaan) nuihin tehin tarrat ettei mene rasiat sekasi.

Muutaki sieltä lähti matkaan esim. keittihöön, mutta net näytän teile sitte ko esittelen keittiön muutenki. Vielä sen tuunaus ei ole valmis...

- Piituski-

Kommentit

  1. Oi FL/Y! Siinäpä se on minunki tuleva valaisin, sitten joskus :) Huomasin sen kyllä kuvastossa, mutta budjetti ei nyt ollu oikeen kohillaan. Siellä Ohlsonilla (?) on kyllä kaikkea kivaa! Viimeksi oon tosin käyny Oulun avajaisten jälkeen. Kivasti antaa särmää nuo keltaset mustaa vasten! Teillä on niin hyvän näkönen olkkari! Ja kiiltelevä! :)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä kiitteleminen! Mitäpä sitä ei tekisi kauniin designin ja hyvän ystävän eteen! ;) On se vain kyllä hieno, niinkö on koko olkkarin sisustuskin! Tosi hyvä tuo ylin kuvakin! :) Mulla on kans toi clasun dymo ja joka paikkaan napsutellu sillä tekstejä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit