Mm. etehlään lentänheitä ompeluksia ja pieni kutoja

Hyvä ystäväni Vantaala sai toisen tytön maaliskuussa. Pistin sinne nyt pienen yllätyspaketin menehmään, joka sisälsi muun muassa nämä kaks puseroa:

Kangas ja resorit: Sampsukka
Koko: 80
Ohje: Ottobre 4/2010

Tuli mielestäni nätti: resorit ja kangas soppii keskhenään. Vähä retromeinikiä :) Oli ollu kuulema pitäjälheen miehleinen.Kangas: Eurokangas
Resori: Sampsukka
Koko: 68 (ettei ole heti pieni)
Ohje: Ottobre 4/2010

Myös tästä tuli mielestäni onnistunu ja vaikka onki eri kangas, on kuitenki siskoksilla saman tyyliset puserot.


Sitte jotaki omale pikkuselle. Eli taas peruspusero.

Kangas: Eurokangas
Resori: Myllymuksut
Koko: 80
Ohje: Ottobre 4/2010


Ja haaremihousut...
Kangas: Eurokangas
Resori: Lasten Metsola
Koko: 80
Ohje: Ottobre 1/2011 (?)Tämä paita olis pitäny olla eilisessä "vanhasta uutta" -postauksessa. Tämä on nimittäin omasta vanhasta (isoksi jääneestä ja huonon mallisesta) paiasta tehty Oonale tunika. Koko on varhmaan jotaki luokkaa 120cm. Resorit Sampsukasta. Ohjetta ei oikeastaan tähän ollu, vähä itte kuositeltu tyttären kans. Tuli miehleinen :)


Ja tässä se otsikossa mainittemani pieni kutoja. Löysin Brion kangaspuut kirpparilta kaheksala eurola ja pitihän ne matkaan ottaa. Muutama osa puuttu, mutta niihin keksin kotoa korvaavat osat. Loimitus oli vielä mielessä OKL:n tekstiilityön sivuaihneesta ja nyt tyär tekkee mattoa kovvaa vauhtia. Raasu ko olis niin innokas tekheen kaikenlaisia käsitöitä, mutta ei meinaa kärsivällisyys riittää. Tämä homma onneksi etenee äkkiä eikä vaai kauheaa tarkkuutta ja kärsivällisyyttä ;)

Räntää tullee meilä täälä, mutta joka tapauksessa mukavaa keskiviikkoa!

- Piituski-

Kommentit

  1. No mie mietinki, että taisin lukea väärin ko ei tunikaa näkyny :) Nuo paiat on aivan ihania taas ja samoin haaremihousut, ne on varmaan käytössäki kätevät! Minun piti tiirata tuota viimistä kuvaa, sillä joku on taas kasvaa hurauttanu oikein kunnolla. Sillä on vähän minun vikkaa, ko tahtoo mullaki olla liian hiasta nuo kutomiset :) Mukava että kiinnostusta kuitenki on, kyllä se siitä!

    VastaaPoista
  2. Minustakin oli kiva, että ne paidat olivat samantyyliset mutta kuitenkin erilaiset. Odottelen jo kovasti, että sais tuon pienemmänkin neidin pukea uuteen hienoon paitaan. No, eiköhän kesällä ole pienemmmällä neidillä kokoa jo sen verran, että paita on soppeli :) Iso kiitos vielä kerran ihanasta ylläripaketista!

    Voi kun täälläkin jäisi vaatteita isoksi. Vaikka ihan hyvä kai se on sekin, että vanhoista alkaa taas löytymään sopivia ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit