Valasinhankintoja ja ulkoilua

Viime kuussa tehin pari valaisinhankintaa. Keittihöön tiensä löysi Yki Nummen Lokki-valasin, joka miellytti myös Herra Yrittäjän silmää (vaikka kälyn miehen kommentti valasimesta oli, että "ai tuo tötterö...")! Taustala näkyvät myös uuet rullakapat, jotka on Seita Shopista.


Työhuohneessa mulla oli alunperin isäni vanha 70-luvun pöytävalasin, mutta sen sanottua työsopparinsa irti, löysin Pentikin ystävämyynnistä pallovalasimen, joka tuntu heti omalta.


Iltasin näitten valosta saapii vielä nauttia, mutta kovasti on päivä pitentyny jo ja ilmat lämmenny. Tällä hetkelä itäpuolen lämpömittari, johon paistaa aurinko näyttää +16 astetta. Vähä on niinkö hankalahkoa tuo pikkumiehen pukeminen ulos, ettei tulis liian kuuma, mutta ei sitte vilustuskhaan ko kevätlämpimät pakkaa olheen petollisia.

Viikonloppuna on toennäkösesti samat puuhat ko viime viikonloppunaki, eli näitten kuvien myötä, aurinkoista viikonloppua kaikile!

 Onsku ja Ronsku lumiukkoperheen kans.
Näkymiä meän rannasta.

Mäenlaskuhirmut.
"Ruostepuu"


- Piituski-

Kommentit

  1. Hieno tuo "tötterö" ja toinenkin lamppu. Nyt vain sitten odotellaan sitä toista Blockia... :)

    Aurinkoisia ulkoilukelejä sinne teille kaikille rakkaille :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja valaisimia! Kelpais meillekkin :) Ihania myös Onsku ja Ronsku, niin isoja jo! Äläpä muuta, itelläki tarpeeksi ongelmia tuon pukeutumisen suhteen tällä hetkellä, niin saati sitten vauvoille! Meillä täällä sataa lunta ja vettä vuoronperään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit