Pallerorahi kälyn perheele tuparilahjaksi ja bloggailujaHuomasin äsken, että tämä pallerorahi on jääny bloggaamatta kokohnaan! Tehin tämän kälyn perheen uutheen kothiin. Heän sisustus on hyvin pitkälti mustavalkonen, joten väriä ei ollu vaikea valita. Ohje rahhiin on täysin omasta päästä. Kokoa en kyllä mitannu valhmiina, mutta olisko halkasija suunnihleen 50cm ja korkeutta noin 35-40cm. Materiaali on sitä paksumpaa eko-ontelokuetta Kemin Eräpuusta ja virkkuukoukku oli 8. Täyttö oli älyttömän vaikea, että sai tuon muodon pysyhmään tuomosena pallerona niinkö oli päällisen tehny ja että se olis semmonen jämäkkä. Täytheenä käytin vaahtomuovia, jonka päällystin vielä vanula. Täyttöhän piti tehä ennenkö virkkauksen saatto lophuun, eli täytön jälkheen oli kyllä melkonen työ virkata ( lue: vääntää nivelet kippeinä) se täyttöaukko kiini. Mutta itte olen ainaki tyytyväinen lopputulokseen ja niin tuntu olevan kälyki. Unohin kuvata rahin ennenkö se jo toimitethiin saajile ja viimeksi heilä käyessä nappasin sitte vain vanhan kännyn kameralla kuvan (siksi huono kuvanlaatu, pahottelen).


Tämmönen sopis nyt meilekki, mutta jaksanko vääntää toisen.... no en.

Meän olkkarissa siis käväsi pyörremyrsky ko kävästiin Herra Yrittäjän kans Ikeassa muutama viikko sitte (en lähe vuotheen sen kans huonekalukauppoihin!!!) ja värimaailma meni uusiksi (olin toissavkl poissa kotoa, niin seinäki oli vaihtanu väriä :O ). Olohuonepäivitys luvassa siis lähipäivinä ko nyt on kaikki tavarat löytäny paikkansa.

Nyt on tullu luettua paljo enemmän blogeja ko pitkhään aikhaan ja paljo uusia ihania tuttavuuksiaki on löytyny. Syy tähän lukemisseen on tässä: Herra Yrittäjä muisti vanhenemistani Nokia Lumialla, jolla on tosi kätevä selata blogeja läpi vaikkapa sitte imettäessä tai autossa istuessa :)


- Piituski-

Kommentit

  1. Hieno rahi ja hyvin onnistu! Tuo taitaa olla about samantyylinen ko Hobby Hallin kuvastossa, olikohan Luhta Homen? Kattelin sitä hintaa ja mielessä kävi että tuonhan tekis ite, mutta enpä taijjakkaan :P Ikean-reissuilla sitä aina tapahtuu :) Oottelen innolla olohuonepäivitystä! Niin ja onnittelut synttärien johosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin puhelimella vastata, mutta se ei näköhjään onnistunu (vähä vielä harjottelemisessa tuon käyttö) tai mihin lie se vastaus sitte meni :D Mutta joka taphauksessa joo Luhta Homella on, mutta se neulomalla (meän murtheela kutomalla) tehty. Isku myy myös samantyylistä Pilleri-rahia. Itse tehtynä kustannus rahista vaan on HUOMATTAVASTI vähemmän ko Luhta Homen tai Iskun rahin hinta.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit