Mittatillaustyönä koirien kurapuvut ja jotaki pikkumiehen vaatettaki taas

Meän äiti käänty taas minun puohleen ompelustensa kans. Eikä tullu yllätyksenä, että taas oli jotaki ommeltavvaa, joka liitty koihriin. Joku saattaa muistaakki, ko syksylä tehin äitin koirile lattiatyynyn Marimekon Lumimarja-kankhaasta. Noh, nyt kura-ajan alkaessa oli äiti toennu, että kymmenen vuotta palvehleet, jo eesmenheiltä koirilta nuoremmille jäähneet kurapuvut on elähneet aikansa ja hyvin palvehleet, mutta saavat nyt väistyä uusien tieltä. Ja miehän tietenki "sain kunnian" tehä net uuet. Eurokankhaan palapuolelta löyty sopivat kankhaat sopuhinthaan ja kaavat äitilä oliki valhmiina (samoila kaavoila äiti tehny itte 10v. sitte puvut). Vähä muokathiin pukujen pitäjien mukhaan kaavoja ja saathiin näin hyvin sopivat ja liikkuessa mukavat kurapuvut. Heijastimet laitoin terheenä ja lisäksi kennelnimen mukhaan tähtiheijastimet vielä kylkhiin. Tuli hyä :) En tietenkhään muistanu kuvvaa näpätä näistä käyttäjien päälä, mutta päivitän sen myöhemmin. Tässä kuitenki tämmönen tasokuva:


Edit: Tässä puvut käytössä :)

Lisäksi pikkumiehele valmistu taas haaremihousut ja kesäksi hiaton paita (just tuon hiattoman verran jäi pilvikangasta siittä pitkähiasesta!). Molemmat kokoa 74, ja kankhaat & resorit Lasten Metsolasta.

Ohje Ottobre 1/2011

Ohje Ottobre 3/2011

Sampsukasta tilasin kokomerkkejä sekä Homemade by Mom -merkkejä (näkkyy alemmassa kuvassa). Saas nähä mitä viikonlopun aikana valmistuu, jos herra Yrittäjä pittää vappaata ja viettää aikaansa jälkikasvun kans :)

Aurinkoista viikonloppua!

- Piituski-

Kommentit

Suositut tekstit