Uutta ilmettä kodinhoitohuohneesseen ja makkahriin + jotaki on ompelukonheelaki saatu aikhaan!


Kodinhoitohuohneessa mulla on ollu naulakko-ongelma. Siis ko useasti khh:n ovi on auki ja ulkoa sissääntullessa näkkyy sinne suohraan. Löysin Ikeasta ihan kivan, vähä erilaisen, pystysuuntasen naulakon, mutta ei se toiminu tuossa, vaan hyvin äkkiä lähti liikkuhmaan ikävästi ko siihen vähäkhään osu ohi kävellessä. Olen sitä tovin sietäny, mutta nyt loppu sietäminen ko Stockmannin verkkokaupassa oli kanta-asiakastarjouksessa tämä Umbran Sticks-naulakko :)

Ompeluinnostuski iski jälheen! Pikkumies sai uuet haaremihousut raitatrikoosta. Nämä on kokoa 74 tuplaresoreila, jotka on nyt käännettynä kaksinkerroin. Eli poika on nyt vasta 64cm pitkä, mutta mennee jo pittää. Toivottavasti menis vielä kesäläki ko kääntää resorit täyspitkiksi. Toisetki pallokankhaiset haaremit on leikattu pikku-ukole sekä sen isosiskole vähä isommat. Niistä sitte kuvvaa, ko valmistuu.

Tuo essu valmistu viiessä minuutissa. Tilasin taannoin H&M:ltä kaks tuomosta vihreää keittiöpyyhettä. Sitte näin tämän tyyppisen essuvinkin jossaki lehessä ja totesin, että tuossa on mulle miehleinen essu! (en tykkää semmosista ylipitkistä) Eli pätkäsin vain pyyhkeestä kulmia poies ja sitte tuota nauhaa (jonka nimi just katosi päästä..) ompelin sen verran, että saapii kiini niskan takkaa ja vyötärön kohalta selän takkaa. Hyä tuli!

Makkarin värit on ollu tähän asti turkoosi, tummanruskea ja valkonen. Nyt alko tympässeen ruskea! Ja kas kummaa, tilale tuli musta :) Ruskea päiväpeitto sai lähöt ja totesin, etten tällä hetkelä tarvi päiväpeittoa ollenkhaan. Pistin nimittäin petivaatheet kerrala kaikki uusiksi (no en ihan kaikkia vanhoja heittäny mäkheen, Marimekon Haciendat sai jäähä). Nämät alla näkyvät tilasin Elloksesta. Vaihtotyynynpäällisiksi otin mustavalkoraitaset päälliset. Vai mitä oletta mieltä?? Tarviiko tämä päiväpeiton?? (on mulla kaapissa puhtaanvalkonen, mutta nuo pallot on niin veikeät...)


Ja lopuksi (usko pois Saila!!!) tämän viikon tulppaanit by Herra Yrittäjä <3


- Piituski-

Kommentit

  1. Heeheh! Piti ääneen nauraa kun olin päässy tähänni postaukseen! Herrä Yrittäjä on kyllä varsin skarppi mies. Minä olen tässä ihan itse saanu hankkia tulppaanini ;/. Tuo naulakko vois tulla sitte siihen meiän tulevan kodin eteiseenkin jos ei sitten tuöe Hang it all-naulakkoa (joo maksaa maltaita, joten ei, ei tule!). Ei sänky tartte päiväpeittoa, mut sopisihan tuohon valkoinenki jos päätät kuitenki peiton laittaa.

    VastaaPoista
  2. Sänky ei todellakaan tarvitse päiväpeittoa; lakanat on todella kauniit. Herra Yrittäjähän on herrasmies!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit