Oulun tuliaisia ja postimiehen tuomisia

Mainittin viime viikon kirjotuksessa paketin, jonka postimies toi kotiovele. Lähetys tuli FinnishDesignShopista. Se oli pieni, mutta painava syystä että sen sisältä löyty Design house Stockholmin Block-valaisin. Olen haaveillu kyseisestä valasimesta pitkään ja nyt sen viimein sain ko päätin, että nyt on varraa.

Samassa paketissa tuli myös Ferm Livingin Cork pannunalunen, joka soppii sävyilthään meän keittihöön tosi hyvin. (ja sain anopilta pallautetta pikkumiehen ristiäisissä, ettei mulla ole nättiä pannunalusta -> yks moittimisen aihe miniässä vähempänä)


Kuva lainattu http://www.finnishdesignshop.fi


Block pääsi tällä errää vanhan Singerin pöyän kulmale keikkuhmaan. Onneksi on sen verran painava, ettei ihan pikku töytäsystä tule alas. Meilä ko nuita töytäsijöitäki riittää... Lopullinen paikka voi olla kyllä ihan muualaki.

Oulun reissula tehin löyön erään kaupan alehyllystä. Musta vanhanaikanen puhelin oli ko tehty meän etheisen vanhale pöyäle. Jopa herra Yrittäjä oli sitä mieltä, että se istuu siihen ko nyrkki silhmään :)


Jaahas, kuvhiin tuli sitte tekstit kahteen kerthaan... Vähä vielä opettelussa Picasan käyttö. No emmä anna sen häiritä!


 Myös tämä ihana sisustus T-kirjain ja Pentikin valkonen pupu tulivat Oulusta meile uutheen kothiin. Nämä olit lahja pikkumies T:lle Boheme Homingin Sailalta. Pikkumies kiittää vielä kerran! Koska pieni herra T saa oman huohneen vasta yöunien vakiinnuttua, ovat lahjat saahneet paikan vanhan kaapin päältä meän makkarista siksi aikaa.

Iso urakka alkaa täälä olla lopuihlaan. Siittä sitte enemmän ko saan sen päätökseen. Nyt öitä ja unia :)

- Piituski -

Kommentit

 1. Ihana oli nähdä teitä! <3 Ja kiva jos lahja oli mieluinen :). Tuo Block on kyllä kaunis valaisin ja totta tosiaan, että se sopii melkein minne vain! :)

  VastaaPoista
 2. Mukava lukea tätä sinun blogia ko se on niin hoon päälle kirjoitettu

  VastaaPoista
 3. Heips taas! Mun blogissa ois sulle pienoinen haaste! ;)

  VastaaPoista
 4. ¨Mukavia sisustusjuttuja. Tuo vanha puhelin herättää minussa nostalgisia tunteita.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit