Uuen pöyän ennakointia

Totesimma herra Yrittäjän kans, että meän olohuohneen mustanruskea pöytä saapii nyt lähteä ko kaikki muukki tasot on valkoset. Niimpä aloin kattehleen uutta pöytää ja sopeva sattuki silhmään netin kirppiksellä. Pöytä on vielä tulossa, mutta sitä jo vähä aloin ennakoihmaan. Edellisessä pöyässä on hylly, jolle olen aina sujhauttanu tekheilä olevan käsityön. Uuessa kyseistä hyllyä ei ole eikä muutakhaan mihin sujhauttaa, joten ratkasin käsitöitten säilytysongelman näilä:


Tilasimma kaverin kans Päivin kudepuodista eko-ontelokudetta ison kasan (lissää tuotoksia siittä siis tulossa lähiaikoina) ja tässä ensimmäiset valmistuhneet. Isomman korin halkasija on 26cm ja korkeutta on 19cm. Pienempi on halkasijalthaan 21cm ja 18cm korkea. Oikeen on sopevat tuohon sohvan kulmale. Pienemmässä on kaikki "vakivarusteet" ja isommassa se tekheilä oleva työ. Tuo ontelokue oli sitä ohutta, mattoihin sopevaa, ja totesinki, että nuihin koreihin olis voinu olla paksumpaa, että olis tullu jämäkämmät. Mutta ajavat asiansa. Viikonloppuna Ouhluun ajellessa häätyy käyä täyentämässä kuevarastoa Kemin kohalta.

Vuodatuksen puolela lupasin tällä viikola blogissani esitellä mummoni 72 v. lahjan ja tässä se nyt tullee.


Mummo on vaihtanu sisustuksen valko-harmaissiin sävyihin eikä hällä ollu minkhäänlaista vilttiä tai torkkupeittoa  niissä sävyissä. Nyt on :) Lankana 7-veljestä, puikot 10. Idea Novitan Talvi 2011-2012 lehestä. Painoa peitola on 370g, pittuutta 220cm ja levveyttä 75cm. Mummo oli silminnähen ilonen ja yllättyny ko aukasi paketin!

Ens viikola sitte taas uusia juttuja riippuen mitä saa viikonloppuna aikaseksi Oulun reissula.
Mukavaa viikonloppua!

- Piituski-

Kommentit

 1. Ihania juttuja! :) Mie vielä etin, että saisin jostakin haalittua tuota ontelokudetta opiskelijabudjetilla, tarttisin eteiseen uudet korit vanhojen ikean korien tilalle, jokka on liian pienet. Tuo viltti on aivan ihana :) ps. oispa mukava nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivin kudepuodissa (nettikauppa) oli ontelokude 9,80€/kg. Sammaa hintaluokkaa on Kemin Eräpuu-nimisessä liikheessä ainaki ollu vielä pari kuukautta sitte. Käyn huomena katsastamassa onko vielä hinta sama. Nuo on halvimmat mitä itte löytäny. Toki Päiviltä tilattaessa tulee postimaksu vielä lisäksi.

   Poista
  2. Hyvä tietää! Pitääpä pysähtyä siinä Tornion reissula! Kuulemma täältäkipäin jostaki saa, mutta en muista keltä kuulin ja se tais olla jossaki vähän kauempana.

   Poista
 2. Odotan jo innolla huomista, että nähdään! Tervetuloa :) Ajakaa varovasti, kallis lasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos ko jätit kommenttia :)

Suositut tekstit